تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور نمایندگان ایران در مسابقات لیگ نخبگان آسیا هستند. استقلال در هفته دوم این رقابت‌ها ۲۰ مهرماه با الغرافه در قطر دیدار خواهد کرد و تراکتور در عمان به مصاف الشمال قطر می‌رود.

در هفته سوم، شاگردان سهراب بختیاری‌زاده سه‌شنبه ۵ آبان ماه در امارات با شباب الاهلی مصاف خواهند داشت و تراکتور ۴ آبان با العین امارات بازی می‌کند. در لیگ برتر، تراکتور پنجشنبه ۷ آبان در هفته یازدهم در شیراز به مصاف فجر سپاسی می‌رود و استقلال ۸ آبان ماه میزبان شمس آذر قزوین است. 

در ادامه مسابقات فشرده، تراکتور ۱۱ آبان در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا میزبان نفتچی ازبکستان است و استقلال ۱۲ آبان در بصره عراق به مصاف الشمال می‌رود. با این شرایط، نمایندگان ایران باید در ۷ روز سه بازی برگزار کنند. با توجه به این موضوع، هر دو باشگاه خواهان تعویق مسابقات هفته یازدهم لیگ برتر شده‌اند که سازمان لیگ نیز با در نظر گرفتن شرایط نمایندگان ایران، با این تصمیم موافقت خواهد کرد.

به این ترتیب، دیدار فجر شهید سپاسی شیراز - تراکتور و استقلال - شمس آذر قزوین در هفته یازدهم به تعویق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: کاپیتان اسبق تیم ملی، سرمربی استقلال شد