باشگاه خبرنگاران جوان -  باشگاه صنعت نفت که به تازگی موفق به بازگشت به سطح اول فوتبال کشور شده است، به واسطه‌ی کم توجهی و بد سلیقگی مدیران غیر ورزشی، با بحران‌های زیادی مواجه شده و روزهای دشواری را پشت سر می‌گذارد که این وضعیت می‌تواند به کاهش اعتبار این تیم و نارضایتی فوتبال دوستان خوزستانی، به خصوص علاقمندان آبادانی، منجر شود.
چند روز پیش خبر استعفای مدیرعامل باشگاه صنعت نفت منتشر شد؛ خبری که پس از بررسی‌های ما معلوم شد درخواست‌های مکرری از ابتدای فصل برای استعفای مدیر عامل به هیئت‌مدیره ارائه شده است.
مسئولت مدیریت باشگاه نفت آبادان که موسوی نام دارد و همچنین نایب رئیس هیئت مدیره این باشگاه است، به دلیل مشغله‌های فراوان و همچنین مقام اصلی‌اش در حوزه مدیریت عملیات غیرصنعتی پالایشگاه آبادان، زمان زیادی برای رسیدگی به امور باشگاه و تیم فوتبال صنعت نفت نداشته است.
این باشگاه با سابقه‌ی تاریخ‌ساز در فوتبال کشور، اکنون تحت رهبری افرادی قرار دارد که هیچ‌یک از آن‌ها تجربه ورزشی ندارند و به واسطه‌ی همکاری با پالایش و پخش و به طور کلی صنعت نفت، به این سمت در هیئت‌مدیره باشگاه ارتقاء یافته‌اند.

جالب اینجاست که عظیمی‌فر معاون وزیر نفت (مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی) اقدام به معرفی آقای علیرضا هاشمی، مدیر دفتر خود، به عنوان رئیس هیئت‌مدیره باشگاه نموده است و ناپختگی‌ها در این زمینه به زودی گریبان‌گیر آقای عظیمی‌فر و در نهایت وزیر نفت خواهد شد. این موضوع باید در شرایط حساس کنونی کشور مورد پاسخگویی هواداران و علاقمندان فوتبال آبادان قرار گیرد و ممکن است تنش به سطح وزارت نفت نیز برسد؛ شواهد و اظهارات یکی از نمایندگان مجلس نشان‌دهنده نارضایتی از برخی رخدادها در باشگاه صنعت نفت می‌باشد.
مسئله زمانی پیچیده‌تر شد که پس از استعفای موسوی، فردی به نام م؛ و (که تنها سابقه مربیگری در یک تیم نونهالان و سرپرستی یک تیم امید در تهران را دارد و از نزدیکان آقای هاشمی است) به عنوان مشاور و نماینده تام الاختیار هیئت مدیره به مدیریت باشگاه منصوب شد و اعتراضات در آبادان از اقدام‌های نابخردانه این فرد افزایش یافته، به‌گونه‌ای که یکی از گزینه‌های مدیرعاملی این باشگاه از پذیرش پیشنهاد خودداری کرده است.
روح الله محمدی که نامش در فهرست گزینه‌های مدیریتی قرار داشت، به دلیل درخواست آقای م. برای ارائه رزومه‌اش، از مشارکت انصراف داد و از لیست خارج شد، در حالی که او یکی از نامزدهای اصلی به شمار می‌رفت.
جلیل مختار نماینده آبادانی‌ها در مجلس شورای اسلامی به انتقاد از وضعیت تیم فوتبال صنعت نفت در هفت هفته ابتدایی لیگ برتر و بلاتکلیفی در تعیین مدیرعامل و سرمربی این باشگاه پرداخت و به سایت ورزش سه گفت: ادامه این وضعیت به هیچ وجه به نفع صنعت نفت و هواداران پرشور آبادانی نیست و باید مسئولان هر چه سریع‌تر برای اصلاح وضعیت باشگاه به تصمیم‌گیری بپردازند.
وی با انتقاد از نحوه فعالیت هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت افزود: تیمی که دارای چنین سابقه‌ای است و هوادارانی پرشور دارد، نیازمند مدیریت کارآمد و اتخاذ تصمیمات به موقع است، و نباید بی‌مسئولیتی و تاخیر در تصمیم‌گیری‌ها، اعتبار و حیثیت باشگاه و هواداران را زیر سوال ببرد.
نماینده آبادان با اشاره به وضعیت صنعت نفت در هفت هفته اول فصل، تصریح کرد: نتایج کسب‌شده و وضعیت فعلی تیم نشان‌دهنده این است که باید به مسایل باشگاه به شکل جدی‌تر پرداخته شود و برای خروج از این بحران، تصمیمات مؤثر اتخاذ گردد.
مختار همچنین به عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اشاره کرد و گفت: انتظار می‌رفت فردی با تجربیات مدیریتی کافی و توانایی‌های ورزشی مناسب برای ریاست هیئت مدیره انتخاب شود.
وی ادامه داد: انتخاب و اصرار به حضور افرادی با تجارب محدود برای مدیریت باشگاهی از این قبیل، تصمیمی نیست که بتواند انتظارات هواداران و ظرفیت‌های موجود را برآورده کند.
بعلاوه، مختار به انتقاد از تاخیر در انتخاب مدیرعامل و سرمربی صنعت نفت پرداخت و گفت: این تأخیر نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه فرصت‌های لازم برای اصلاح ساختار، برنامه‌ریزی و تقویت تیم را از بین می‌برد.
مختار با تأکید بر لزوم دخالت جدی مسئولان مربوطه و اتخاذ تصمیمات سریع بیان کرد: باید هرچه زودتر وضعیت مدیریت باشگاه و کادر فنی مشخص گردد تا تیم بتواند با تمرکز بیشتری مسابقات لیگ برتر را پیگیری کند.
این نماینده فوتبال‌دوست افزود: مدیران صنعت نفت باید درک کنند که این تیم متعلق به مردم آبادان است و هواداران پرشوری دارد و نمی‌توان با اتخاذ تصمیم‌های نادرست یا تأخیر در امور مدیریتی، به اعتبار و حیثیت این هواداران آسیب زد.
مختار هم‌چنین اظهار داشت: ما انتظار داریم مسئولان ذی‌ربط در وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با حساسیت بیشتری اوضاع را پیگیری کنند و برای بهبود وضعیت باشگاه اقداماتی انجام دهند. در صورت استمرار این مشکلات، موضوع به وزیر نفت منتقل خواهد شد و خواستار توجه جدی به وضعیت مدیریتی باشگاه صنعت نفت آبادان خواهیم بود. حساسیت نسبت به فوتبال در آبادان به حدی بالا است که هواداران فوتبال تهدید کرده‌اند که به‌زودی در اعتراض به روند مدیریت و بلاتکلیفی سرمربی و مدیرعامل در مقابل فرمانداری و دفتر باشگاه صنعت نفت در تجمع معترضانه شرکت خواهند کرد.
به نظر می‌رسد آقای عظیمی‌فر معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی باید هر چه سریع‌تر نسبت به سامان‌دهی وضعیت این باشگاه اقدام نماید؛ چرا که عشق و علاقه به فوتبال در آبادان می‌تواند سرانجام به صندلی وزیر نفت هم برسد.