به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، درباره معرفی وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات به مجلس گفت: هنوز نامه‌ای به ما ارسال نشده و ما نامه‌ای دریافت نکرده‌ایم مبنی بر اینکه گزینه‌ای برای این دو وزارتخانه معرفی شده باشد.

بنابر روایت تسنیم، وی افزود: در واقع، استجازه‌ای که از مقام معظم رهبری برای دوره جدید گرفته شده، تقریباً رو به اتمام است.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس ادامه داد: از دولت می‌خواهیم تا قبل از آن موعد به نتیجه برسند، چون این اجازه مرتب در حال تمدید شدن است و بیشتر از این، صلاح نیست از حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب استفاده شود؛ البته این موضوع کاملاً قانونی است.

نادری تأکید کرد: تاکنون نه در مورد وزیر دفاع و نه در مورد وزیر اطلاعات، گزینه‌ای به مجلس معرفی نشده است.