به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی مطهری در گفتگویی درباره شهادت علی لاریجانی گفت: ایشان در خانه ای در پریس به شهادت رسیدند و آن یکی از خانه هایی بود که جابجا می شدند و جای خاصی نبود بلکه یکی از خانه های معمولی بود نه به گفته برخی خانه دختر خاله یا دخترش. آنجا خانه یکی از دوستان بود که گفته بودند اگر خواستید جابجا بشوید به این خانه بیایید
وی افزود: شهید لاریجانی رایگان از دستمان رفت. اینکه شناسایی محل ایشان از طرق تلفن همران بود، گزارشی نیامده است. یا اینکه از طریق تلفن همراه پسرش شناسایی شده است. خود مرتضی خیلی رعایت می کرد و اینگونه نبود که بی گدار به آب بزند.
مطهری گفت: شبی که به شهادت رسید، مهمان افطار رئیس جمهور بود و با آقای پزشکیان جلسه داشت. بعد از افطار هم پسرش مرتضی با پراید به دنبال وی آمد. ساعت تقریبا سه نیمه شب بود که ترور اتفاق افتاد.
۲۹۲۱۸
نظرات کاربران