طبق گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های والیبال بازی‌های آسیایی ناگویا به‌زودی آغاز می‌شود و تیم ملی والیبال ایران به‌عنوان یکی از رقبای اصلی برای کسب عنوان قهرمانی در این عرصه شناخته می‌شود.

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، می‌تواند تنها ۱۲ بازیکن را برای این تورنمنت انتخاب کند که در این میان نیمی از آن‌ها لژیونر و نیمه دیگر بازیکنانی از لیگ برتر والیبال کشور هستند.

امین اسماعیل‌نژاد، مبین نصری، پوریا حسین‌خانزاده، عرشیا به‌نژاد، مرتضی شریفی و علی حق‌پرست، اعضای لژیونری تیم ملی را تشکیل می‌دهند، در حالی که علی حاجی‌پور، محمد ولی‌زاده، یوسف کاظمی، سیدعیسی ناصری، حسین حاجی‌کلاته و ایلشن داوودی‌پور نمایندگان لیگ برتر والیبال ایران هستند.

اکنون باید منتظر ماند و دید که تیم ملی والیبال ایران با این ترکیب در رقابت‌های آسیایی ناگویا چه عملکردی از خود نشان خواهد داد.