به نقل از ایلنا، سرهنگ مسلم میراحمدی در سخنانی اعلام کرد: در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۴۰۵، پروندهای با موضوع تولید و توزیع گوشت حیوانات تکسمی از طریق شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه ۲۶ تهران به اداره سیزدهم پلیس آگاهی ارجاع شد تا بهطور تخصصی مورد رسیدگی قرار گیرد و عوامل مرتبط شناسایی شوند.
او افزود: پس از دریافت گزارش و به موجب دستور مقام قضایی، نمایندگان اداره دامپزشکی تهران به همراه مأموران کلانتری ۱۵۲ خانیآباد به محل مربوطه اعزام شدند. در این راستا، پس از هماهنگیهای قضایی و بازگشایی محل، ۲۵۴ کیلوگرم گوشت قرمز از حیوانات تکسمی از جمله الاغ، قاطر و اسب کشف و ضبط گردید.
سرهنگ میراحمدی ادامه داد: با در نظر گرفتن حساسیت موضوع و احتمال به خطر افتادن سلامت عمومی، پرونده برای بررسیهای تخصصی به اداره سیزدهم پلیس آگاهی سپرده شد و در پی آن، تعدادی از افراد مرتبط شناسایی و تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.
وی تأکید کرد: در حین تحقیقات و با انجام فعالیتهای اطلاعاتی و تخصصی، یکی از متهمان در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ شناسایی و بازداشت شد و به دنبال این اقدام، سایر افرادی که در این پرونده دخیل بودند نیز شناسایی شدند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ بیان داشت: در تاریخ ۲۴ شهریور، فرد دیگری که در حوزه فعالیتهای رستورانی مرتبط با این پرونده بوده، شناسایی و دستگیر شد و به مرجع قضایی برای ادامه اقدامات قانونی معرفی گردید.
او افزود: در تاریخ ۲۷ شهریور، همچنین ۲ نفر دیگر از کسانی که در خرید و فروش این گوشتها نقش داشتند، شناسایی و بازداشت گردیدند و با تکمیل اقدامات پلیسی، تعداد دستگیرشدگان این پرونده به ۵ نفر رسید.
سرهنگ میراحمدی خاطرنشان ساخت: در بررسیهای سیستمی مشخص شد که یکی از متهمان دارای سوابق قضایی در ارتباط با تخلفات بهداشتی است که این موضوع نیز به مراجع قضایی مربوط اطلاع داده شد.
وی در پایان گفت: در ادامه روند تحقیق، مواجهه حضوری و بررسیهای تکمیلی از متهمان انجام شد و نقشهای هر یک در این پرونده بهدقت مشخص گردید. در نهایت، گزارش کامل پرونده برای اخذ تصمیم قضایی به مرجع مربوط ارسال شد.
نظرات کاربران