پس از اعلام اسامی بازیکنانی که به اردوی جدید تیم ملی دعوت شده‌اند، نام اللهیار صیادمنش و مهدی قایدی در این فهرست به چشم نمی‌خورد. این دو بازیکن از چهره‌های جوانی هستند که در سال‌های اخیر در ترکیب تیم ملی حضور داشته‌اند و همچنین تجربه بازی در فوتبال باشگاهی خارج از ایران را دارند.

غیبت صیادمنش در این شرایط بیشتر جلب توجه می‌کند زیرا او به تازگی در گفت‌وگویی با عادل فردوسی‌پور درباره وضعیت خود در تیم ملی اظهارنظر کرده و انتقادی نسبت به نحوه ارزیابی عملکرد لژیونرها توسط کادر فنی داشته است.

در این مصاحبه، صیادمنش عنوان کرد که امیر قلعه‌نویی به توانایی‌های او اعتقادی ندارد و بازی‌های لژیونرها را به درستی پیگیری نمی‌کند. این اظهارات، هم‌زمان با غیبت نام وی در فهرست تیم ملی، دوباره بحث در مورد آخرین حضور این بازیکن در اردوی ملی را برانگیخته است.

آخرین بار چه زمانی صیادمنش به تیم ملی دعوت شد؟

اللهیار صیادمنش آخرین بار در مهر ۱۴۰۴ به اردوی تیم ملی فوتبال ایران دعوت گردید. او در فهرست ۲۴ نفره امیر قلعه‌نویی برای آماده‌سازی تیم ملی و انجام دو بازی دوستانه با روسیه و تانزانیا قرار داشت. این دعوت در شرایطی رخ داد که صیادمنش پس از حدود ۱۳ ماه غیبت، دوباره به جمع ملی‌پوشان بازگشت.

وی در آن اردو به جمع اعضای تیم ملی ملحق شد و در تمرینات به فعالیت پرداخته و در بازی دوستانه در برابر تانزانیا نیز به میدان رفت.

آخرین بازی صیادمنش با پیراهن ملی برابر کدام تیم بود؟

آخری بازی صیادمنش با پیراهن تیم ملی به دیدار ایران و تانزانیا در تاریخ ۲۲ مهر ۱۴۰۴ بازمی‌گردد. او در این مسابقه به میدان رفت و این بازی، آخرین حضور ملی ثبت شده برای او تا به امروز است.

بدین ترتیب، آخرین بازی او در یک مسابقه ملی مرتبط با آن اردوی مهرماه ۱۴۰۴ می‌باشد و پس از آن، نام این مهاجم ایرانی در فهرست‌های بعدی تیم ملی قرار نگرفته است.

یک سال غیبت از اردوهای تیم ملی

اکنون با انتشار فهرست جدید تیم ملی، مدت زمانی که از آخرین حضور صیادمنش در اردو می‌گذرد به حدود یک سال رسیده است. آخرین بار که وی در اردوی ملی حضور داشت در مهر ۱۴۰۴ بود و پس از آن، صیادمنش از جمع دعوت‌شدگان کنار گذاشته شده است.

در عین حال، صیادمنش در گفت‌وگوی اخیر خود با عادل فردوسی‌پور به تجربه‌های خود از اردوهای قبلی اشاره کرده و خاطرنشان کرده است که در چندین اردو دعوت شده، اما فرصتی برای بازی نداشته است. او همچنین ادعا کرده که کادر فنی تیم ملی به خوبی به پیگیری بازی‌های لژیونرها نمی‌پردازد؛ نکته‌ای که خود این بازیکن مطرح کرده است.

در همین راستا بخوانید: در همچنان بر همان پاشنه می‌چرخد؛ قلعه‌نویی لیست داد اما قول قهرمانی نداد!

مهدی قایدی نیز در فهرست جدید غایب است

علاوه بر صیادمنش، عدم حضور مهدی قایدی نیز از نکات جالب توجه در فهرست جدید تیم ملی به‌شمار می‌رود. قایدی نیز در سال‌های اخیر به عنوان یکی از استعدادهای جوان و مهم فوتبال ایران شناخته شده و تجربه حضور در تیم ملی را دارد.

از این رو، در فهرست جدید تیم ملی، غیبت دو بازیکنی که در مقاطعی به عنوان نمایندگان نسل جوان‌تر فوتبال ایران شناخته می‌شدند، توجه‌ها را جلب کرده و دوباره بحث درباره انتخاب اعضای تیم ملی و وضعیت بازیکنان جوان و لژیونرها را زیر ذره بین قرار داده است.

صیادمنش اکنون باید منتظر فرصتی دیگر برای بازگشت به تیم ملی باشد؛ هرچند که او عنوان کرده است که به هیچ عنوان در صورتی که این کادر فنی همچنان در تیم ملی فعالیت داشته باشد، به اردو نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: تیم قلعه‌نویی، ۲ ماه پس از جام جهانی/ تمامی تغییرات فهرست جدید تیم ملی؛ از جابجایی و الحاق تا میانگین سنی