در آستانه آخرین بازی لیونل مسی با پیراهن تیم ملی آرژانتین در سرزمین مادری‌اش، امیلیانو مارتینس تأکید کرد که تیم قصد دارد تا مراسمی به یادماندنی برای کاپیتان خود برپا کند.

مارتینس به اردوی تیم ملی آرژانتین بازگشته و در جمع ۳۷ بازیکن منتخب برای پنجره پیش‌رو فیفا قرار دارد. آرژانتین در تاریخ ۶ اکتبر در ورزشگاه مونومنتال با بنین مواجه خواهد شد؛ این دیدار به عنوان آخرین بازی مسی در خانه با لباس ملی مورد انتظار است.

دروازه‌بان تیم ملی آرژانتین در مورد این مراسم ابراز نظر کرد: «به راستى من به این فکر می‌کردم که او دیگر به دوران فوتبالش پایان داده است. این فرصت برای وداع در خاک آرژانتین یک رویا برای اوست و ما خواهیم کوشید تا روزی استثنایی برایش رقم بزنیم.»

مارتینس همچنین به شکست یک بر صفر آرژانتین در فینال جام جهانی که دو ماه پیش به وقوع پیوست، اشاره کرد؛ باختی که هنوز هم برای او و سایر بازیکنان دردناک است. او افزود: «رسیدن به فینال یک موفقیت محسوب می‌شود، اما متأسفانه نتوانستیم قهرمانی را کسب کنیم. این حسرت برای من مدت‌ها باقی خواهد ماند.»

فدراسیون فوتبال آرژانتین به منظور ادای احترام به مسی، اعضای تیم قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و خانواده‌هایشان را نیز به این مراسم دعوت کرده تا نظاره‌گر این رویداد از سکوهای ورزشگاه مونومنتال باشند.

تمام بلیت‌های مربوط به دیدار آرژانتین و بنین در ورزشگاه مونومنتال به فروش رفته و آرژانتینی‌ها در حال آماده‌سازی برای یک شب احساسی هستند. پس از پایان این مراسم، کادر فنی تیم ملی آرژانتین باید خود را برای آغاز دورانی تازه بدون کاپیتان و ستاره بزرگ خود مهیا سازد.

بیشتر بخوانید: قیمت بلیت بازی خداحافظی لیونل مسی با آرژانتین چقدر است؟