به گزارش ایسنا، مراسم «زنگ دانش‌آموز شهید» همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید با حضور پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر تهران، عبدالمجید رحمانی مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، حسین کاشانی پور شهردار منطقه ۱۶، عقیل منصوری معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان بهشت حضرت زهرا(س)، خانواده‌های معظم شهدا و دانش‌آموزان مدارس جنوب تهران در قطعه ۴۲ گلزار مطهر شهدا برگزار شد.

پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم با استناد به روایات اسلامی، علم و جهاد را دو مقوله جدایی‌ناپذیر خواند و تأکید کرد: گسترش علم بدون جهاد و امنیت ممکن نیست و پیشرفت علمی و سربلندی کشور مرهون فداکاری شهدایی است که خون خود را برای شکوفایی کشور و علم تقدیم کردند.

وی شهدا به‌ ویژه دانش‌آموزان شهید را منشأ قدرت و اقتدار ملی خواند و افزود: دانش‌آموزانی که در مکتب اهل‌بیت(ع) و حضرت زهرا(س) تربیت می‌شوند ادامه‌دهندگان این راهند؛ بزرگداشت شهدا، بزرگداشت آزادی، استقلال و اقتدار ملت ایران است.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم حضور دانش‌آموزان در کنار مزار شهدا را پاسداشت خون این عزیزان دانست و گفت: شما دانش آموزان آینده‌سازان کشور هستید و پرچم ایران را در جهان برافراشته نگه خواهید داشت و در این راه خون شهدا نیز به یاری شما خواهد آمد.

وی در ادامه از برنامه تجلیل از دانش آموزان مدال‌آور علمی و ورزشی به عنوان یکی از برنامه‌های شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری یاد کرد و افزود: این دانش آموزان، نخبگان کشور هستند و مورد توجه ویژه مدیریت شهری قرار می‌گیرند.

عبدالمجید رحمانی مدیر کل رفاه و خدمات شهرداری تهران نیز برگزاری این مراسم را کار مشترک سازمان بهشت حضرت زهرا(س)، اداره کل رفاه و خدمات شهرداری تهران و آموزش و پرورش دانست و گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته ۵۰ هزار بسته شامل کیف و لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار توزیع می‌شود.

عقیل منصوری معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان بهشت حضرت زهرا(س) نیز گفت: ما هم در دوران دفاع مقدس و هم در جنگ تحمیلی آمریکایی و صهیونیستی جنگ را سربلند پشت سر گذاشتیم و اگر امروز دشمن دوباره تعدی کند، با غیرت دانش‌آموزان، معلمان، سربازان و رهبری هیچ غلطی نمی‌تواند بکنند.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان بهشت حضرت زهرا(س)، در این مراسم علاوه بر نواخته شدن زنگ دانش آموز شهید به یاد رهبر شهید و دانش آموزان شهید به ویژه دانش آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب و قرائت میثاق نامه دانش آموزان با شهدا از صبر و پایداری خانواده‌های معظم شهدای دانش آموز تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام