براساس گزارشات خبرآنلاین، پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو اعلام نمود که دیروز به خوش‌شانسی، حدود ۷۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا به چرخه توزیع وارد گردید که از امروز اقدامات لازم برای توزیع آن آغاز شده است.

طبق اطلاعات منتشرشده توسط تسنیم، او اضافه کرد: این محموله شامل ۳۵۰ هزار دوز است که به معاونت‌های بهداشتی اختصاص خواهد یافت و ۳۵۰ هزار دوز دیگر نیز به بازار عرضه می‌شود. همچنین پیش‌بینی می‌شود که در هفته آینده بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار دوز واکسن دیگر به کشور وارد شود.

دانشجو گزارش داد: رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد که به تازگی حدود ۷۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا وارد چرخه توزیع شده و فرآیند توزیع از امروز آغاز شده است.

وی همچنین توضیح داد که ۳۵۰ هزار دوز به معاونت‌های بهداشتی اختصاص خواهد یافت و ۳۵۰ هزار دوز دیگر برای توزیع در بازار آماده می‌گردد. علاوه بر این، در هفته آینده نیز انتظار می‌رود که حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار دوز دیگر به کشور برسد.

۲۳۳۲۱۷