به گزارش "ورزش سه"، نجمه بوشهریزاده در یکهشتم نهایی با آیرا آزمان، سید چهارم مشترک مسابقات و نفر ۲۴ ردهبندی جهانی، روبهرو شد. آیرا آزمان ۲۱ ساله و یکی از چهرههای مطرح اسکواش مالزی است. در آخرین ردهبندی منتشرشده در ۲۱ سپتامبر، رتبه ۲۴ جهان را دارد و در جدول بازیهای آسیایی نیز سید چهارم مشترک (3/4) است. او سه دوره متوالی قهرمان مسابقات ملی مالزی شده و در سال ۲۰۲۳ هم به فینال مسابقات قهرمانی جوانان جهان رسیده است.
نماینده ایران هر دو گیم اول و دوم را با نتیجه 11 بر 2 واگذار کرد. در گیم سوم اما او متفاوت ظاهر شد. اگرچه این گیم را هم واگذار کرد اما نتیجه 12 بر 10 شد.
گفتنی است رقابت های آسیایی اولین تجربه حضور برون مرزی نجمه بوشهریزاده است. او چهار راه روز دیگر برای مسابقات گروهی به بازی ها برمی گردد.
حذف نجمه بوشهریزاده در اسکواش زنان
ساعت 24 - نجمه بوشهریزاده با شکست مقابل آزمان آیرا از مالزی از دور رقابتهای انفرادی اسکواش بازیهای آسیایی کنار رفت.
نظرات کاربران