دوم مهر برای مهدی تارتار یک روز ویژه به شمار می‌آید. او در دوم مهر ماه سال ۱۳۵۱ به دنیا آمده و اکنون به پنجمین دهه از زندگی‌اش وارد می‌شود. سالی که به احتمال زیاد می‌تواند به مثابه پلی برای تحقق آرزوهایش باشد.

تارتار در سال‌های گذشته به یاد دارد که همیشه آرزو داشت روزی جشن تولد خود را به عنوان سرمربی پرسپولیس برگزار کند و امسال این آرزو به حقیقت پیوسته است. در ۲ مهر ماه ۱۴۰۵، او برای اولین بار به عنوان مربی تیم سرخ‌پوش پایتخت، شمع تولدش را خاموش خواهد کرد و حالا منتظر است تا آرزوهایش با آنچه در گذشته بوده است، تفاوت کند.

این مربی قبلاً آرزو داشت روزی به عنوان مرد اول نیمکت پرسپولیس جشن تولدش را جشن بگیرد، اما اکنون دقیقاً به دنبال این است که در سال آینده نیز همین جایگاه را حفظ کند. این خواسته‌ای است که تقریباً برای تمام سرمربیان استقلال و پرسپولیس، یک خواسته مشترک به‌حساب می‌آید و معمولاً هیچ‌کس نمی‌خواهد از دو قطب سنتی فوتبال ایران جدا شود، به ویژه اگر در مقام سرمربی باشند.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس تارتار چرا این‌قدر گل می‌زند؟