به نقل از ایلنا، تاکر کارلسون، مجری و روزنامه‌نگار آمریکایی، در برنامه‌اش در یوتیوب اظهار داشت: «ممکن است که اوکراین در ده سال آینده دیگر وجود نداشته باشد؛ زیرا سرزمین‌های این کشور به دست سرمایه‌گذاران خارجی واگذار خواهد شد، جمعیت آن را بیگانگان تشکیل خواهند داد و در نهایت این ملت نابود خواهد شد.»

او به ادعای خود افزود که نمایندگان مجلس اوکراین در دوران ریاست‌جمهوری ولودیمیر زلنسکی، به شهروندان خارجی اجازه داده‌اند که زمین‌های کشاورزی آن کشور را خریداری کنند.

کارلسون همچنین بیان کرد که کی‌یف به خاطر کمبود نیروی کار مورد نیاز برای حفظ فعالیت‌های اقتصادی، در پی جذب اتباع خارجی به کشور است.

همچنین، روزنامه «ولت» گزارش داده است که اوکراین با یک کسری بودجه قابل توجه مواجه بوده و این کسری برای سال آینده چیزی در حدود ۳۲ میلیارد دلار تخمین زده شده است؛ رقمی که به گفته این روزنامه، حتی با ارسال کمک‌های وسیع از سوی غرب نیز تأمین آن برای کی‌یف کار دشواری خواهد بود.

انتهای پیام/