براساس گزارش ایسنا، حسن نوروزی با توضیح جزئیات مربوط به این مرحله از پرداخت‌ها اظهار داشت: با آغاز این دور از واریزی، مجموع پرداختی به گندم‌کارانی که از شروع فصل خرید تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، محصول خود را به مراکز خرید تضمینی ارائه کرده‌اند، به ۹۵ درصد افزایش یافت.

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ادامه داد: در این مرحله از واریزی، میزان پرداخت به گندم‌کارانی که محصولات خود را بین ۱۶ اردیبهشت تا ۲۰ خردادماه ۱۴۰۵ تحویل داده‌اند، نیز به ۹۵ درصد رسید.

وی همچنین تصریح کرد: با این دور از واریزی، مطالبات گندم‌کارانی که از ۲۱ خرداد تا تاریخ هشتم تیرماه ۱۴۰۵، محصولات خود را به مراکز خرید تضمینی تسلیم کرده‌اند نیز به ۹۵ درصد افزایش یافته است.

نوروزی اضافه کرد: همچنین برای گندم‌کارانی که از تاریخ ۹ تیر تا ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵ محصولات خود را تحویل داده‌اند، پرداخت‌ مطالبات به ۸۲ درصد رسید.

وی همچنین به پرداخت‌های جدید این دوره به گندم‌کارانی که محصولات خود را از ۲۰ مرداد تا ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۵ تحویل داده‌اند اشاره کرده و تصریح کرد: با این مرحله از واریزی، مجموع پرداختی به این گروه به ۳۰ درصد رسیده است.

نوروزی یادآور شد: تاکنون مجموع پرداختی به گندم‌کاران کشور به ۲۷۵ همت رسیده بود و با واریز ۷۳.۴ همت جدید، این مبلغ به ۳۴۸.۴ همت افزایش یافت.

وی در پایان تأکید کرد: پرداخت مطالبات گندم‌کاران بخشی از سیاست خرید تضمینی گندم است که به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تأمین نقدینگی مورد نیاز آنها انجام می‌شود و روند پرداخت مابقی مطالبات نیز حسب تأمین و تخصیص منابع مالی در مراحل آتی ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام