دیروز، علی تاجرنیا، که به عنوان سرپرست مدیرعاملی استقلال فعالیت می‌کند، خبر از آماده‌سازی مقدمات لازم برای اهدای جام قهرمانی فصل گذشته به تیم استقلال پیش از بازی بعدی داد. این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال پیش از این به طور مکرر اعلام کرده‌اند که هیچ جامی به استقلال تعلق نخواهد گرفت.

لیگ گذشته به دلیل ناتمام ماندن رقابت‌ها بدون خاتمه به کار خود پایان یافت و استقلال، با کسب ۴۱ امتیاز، در صدر جدول قرار داشت و مجوز حضور در لیگ نخبگان آسیا را کسب کرد. با این حال، موضوع اهدای جام قهرمانی همچنان موضوع بحث و اختلاف است و نتایج اظهارات تاجرنیا در این زمینه هنوز مشخص نیست.

در این میان، منوچهر نیکفر، مدیرعامل باشگاه سپاهان، نسبت به این قضیه واکنش نشان داده و تأکید کرد که باشگاه او با اعطای جام قهرمانی به استقلال موافق نیست و بر این باور است که نتایج باید در میدان مشخص شود. او همچنین افزود که اگر قرار باشد برای فصل ناتمام جامی اهدا شود، باید قهرمان نیم‌فصل به عنوان ملاک شناخته شود، که در آن بازه سپاهان در صدر جدول قرار داشت.

نیکفر تصریح کرد: ما با اعطای جام قهرمانی فصل گذشته به استقلال مخالف هستیم. نتایج باید در زمین مشخص شود. به اظهارات علی تاجرنیا در خصوص فراهم‌شدن مقدمات اهدای جام قهرمانی فصل گذشته؟ ما قطعاً اعتراض خواهیم کرد و با این اتفاق به هیچ عنوان موافق نیستیم. ناپایدار بودن مسابقات و اعطای جام به خاطر این شرایط، نادیده گرفتن اصول به شمار می‌آید.

او ادامه داد: اگر چنین اقدامی صورت گیرد، از نظر باشگاه سپاهان اقدامی غیر اصولی خواهد بود. مسابقات باید تا پایان برگزار می‌شد و نتیجه در زمین مشخص می‌گردید. اگر قرار به اعطای جام باشد، نمی‌توان آن را بر اساس ۲۲ بازی تعیین کرد. اگر قرار است نتایجی ملاک باشد، می‌توان نیم‌فصل را در نظر گرفت که در آن سپاهان قهرمان بود و تیم صدرنشین در آن مقطع ارتباطی به قهرمانی دارد.

نیکفر افزود: اگر می‌خواهند به یک باشگاه به طور کاغذی جامی اعطا کنند، می‌توانند برای دیگر جام‌ها نیز به همین شیوه اقدام کنند، اما اگر خواهان رفتار اصولی هستند، باید جام را به قهرمان نیم‌فصل اهدا نمایند. ما بر این باوریم که نتایج باید در زمین مشخص شود و با اعطای جام برای رقابت‌های ناتمام موافق نیستیم.

علاوه بر این، صبح امروز علی اینانلو، رئیس کمیته رسانه پرسپولیس، نیز با انتشار یک استوری به این شایعه به طور تند واکنش نشان داد. با اینکه تنها چند ساعت از انتشار این خبر گذشته است، درگیری‌ها و جنجال‌ها بی‌وقفه ادامه دارد. به نظر می‌رسد تیم‌های مدعی همچون پرسپولیس، سپاهان و احتمالاً تراکتور، هیچگاه این مسئله را نخواهند پذیرفت و به هرگونه اعطای احتمالی جام به استقلال اعتراض خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: مدافع لیگ برتری پس از خداحافظی در ۳۷ سالگی: مجیدی، منصوریان و شفر من را برای استقلال می‌خواستند