بر اساس گزارش خبرنگار ایرنا، مراسم افتتاح پروژه‌های گردشگری در خراسان رضوی در روز یکشنبه ۵ مهر با حضور ویدئو کنفرانسی مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی برگزار گردید.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تشریح دستاوردهای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در دوران دولت چهاردهم، اعلام کرد: در طول دو سال گذشته، هزار و ۴۷۱ پروژه با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۳۲ هزار میلیارد تومان به انجام رسیده و ۱۹ هزار نفر نیز به‌طور مستقیم مشغول به کار شده‌اند. این فرایند با افتتاح ۲۴۶ پروژه در هفته گردشگری ادامه خواهد یافت و برنامه‌ریزی برای سومین مرحله از افتتاح پروژه‌ها در دهه فجر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه با بیان جزئیات سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه زیرساخت‌های این صنعت در دولت چهاردهم، از به بهره‌برداری رسیدن هزار و ۴۷۱ پروژه با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۳۲ هزار میلیارد تومان و اشتغال‌زایی مستقیم برای ۱۹ هزار نفر در طی دو سال اخیر خبر داد.

صالحی امیری افزود: همزمان با هفته گردشگری، امروز ۲۴۶ پروژه توسط رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید. در طول هفته دولت نیز ۱۲۸ پروژه افتتاح شد و مقرر است در ایام دهه فجر نیز سومین مراسم افتتاح را در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری شاهد باشیم.

او بر تداوم فرآیند سرمایه‌گذاری و تکمیل طرح‌های زیرساختی تاکید کرد و برگزاری این مراسمات را جزو برنامه‌های توسعه‌ای دولت برای گردشگری محسوب کرد؛ برنامه‌ای که با تکیه بر همکاری سرمایه‌گذاران و توانمندی‌های بخش خصوصی، به توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت پایه‌های اقتصادی گردشگری می‌پردازد.

صالحی‌امیری همچنین با اشاره به نقش کلیدی حضور و مشارکت سرمایه‌گذاران در تداوم فعالیت‌های اقتصادی کشور، ابراز داشت: خوشبختانه با توجه به وضعیت کنونی جامعه، سرمایه‌گذاران کلیدی کشور احساس غرور و اطمینان در خصوص فعالیت در وطن دارند و هیچ‌یک از آن‌ها ایران را ترک نکرده‌اند.

در قسمت دیگری از این مراسم، استانداران استان‌های خراسان‌جنوبی، خراسان‌رضوی، آذربایجان‌شرقی، گیلان و اصفهان به‌صورت آنلاین و استانداران استان‌های تهران و ایلام به‌صورت حضوری، گزارشی از پیشرفت‌های انجام‌شده در زمینه توسعه صنعت گردشگری و طرح‌های مرتبط در استان‌های خود ارائه کردند.