طبق گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی خمر در صبحگاه سهشنبه در مقابل خبرنگاران بیان داشت: به دنبال اطلاعرسانی درباره واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در کیلومتر ۳۰ از محور سفیدآبه به زاهدان، کارشناسان پلیس راه و تیمهای امدادی به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تحقیقات کارشناسی نشاندهنده این است که تصادف به دلیل عدم توانایی راننده در کنترل خودرو، ناشی از خستگی و خوابآلودگی صورت گرفته و متأسفانه در این حادثه، راننده و دو تن از سرنشینان جان خود را از دست دادند.
وی با اشاره به اهمیت توجه رانندگان به نشانههای خستگی و خوابآلودگی، افزود: رانندگان بایستی به ازای هر دو ساعت رانندگی، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان استراحت داشته باشند تا بتوانند از بروز حوادث ناشی از خستگی جلوگیری نمایند.
خمر با تأکید بر لزوم رعایت قوانین رانندگی و مراقبت به علائم خستگی، از رانندگان درخواست کرد که قبل از شروع سفر، از خواب و استراحت کافی بهرهمند شوند و در صورت احساس خوابآلودگی، در یک محل امن توقف کرده و استراحت کنند.
نظرات کاربران