به نقل از ایسنا، اسکندر مومنی در اجتماع شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها که با حضور رئیس‌جمهور و معاون اجرایی رئیس‌جمهور در وزارت کشور تشکیل شد، با تبریک روز ایمنی و آتش‌نشانی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، از حضور رئیس‌جمهور و شهرداران در این گردهمایی شکرگزاری نمود.

سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل مایه افتخار همه ما شد

وی همچنین با اشاره به سخنرانی و مواضع رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، بیان کرد: مواضع منطقی و شجاعانه رئیس‌جمهور نه تنها موجب افتخار ما شد بلکه به عنوان یک ایرانی، احساس غرور عمیقی کردم و از ایشان صمیمانه قدردانی می‌کنم.

شهرداری‌ها و شهرداران در خط مقدم خدمت‌رسانی قرار دارند

وزیر کشور با اشاره به اینکه نشست‌های مشترک شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها به‌طور دوره‌ای برگزار می‌شود، تاکید کرد: مدیریت شهری همواره در خدمت نظام و اهداف کشور بوده و در حوادث مختلف، از جمله جنگ‌های تحمیلی و شرایط کنونی، شهرداری‌ها و شهرداران در زمره نخستین افرادی بودند که به ارائه خدمات پرداختند.

مومنی با اشاره به هماهنگی مدیریت شهری با اولویت‌های دولت، ادامه داد: شهرداری‌ها در زمینه‌های مختلف، از جمله مدیریت در شرایط جنگی، فراهم آوردن تسهیلات لازم برای مشارکت مردم و اجرای برنامه‌های دولت اقداماتی مؤثر انجام داده‌اند.

وی در تبیین اقدامات شهرداری‌ها در راستای عدالت آموزشی، گفت: بر اساس آخرین گزارش‌ها، مساحتی معادل حدود سه میلیون مترمربع زمین به‌طور رایگان برای ساخت ۹۸۵ مدرسه اختصاص یافته است.

کمک مالی ۲ همتی شهرداری‌های کشور به ساخت مدارس

وزیر کشور افزود: برای تمام این واحدهای آموزشی، مجوزهای لازم جهت ساخت‌وساز و همچنین انشعابات آب و برق به‌صورت رایگان صادر شده و علاوه بر این، شهرداری‌های کشور حدود ۲ همت (هزار میلیارد تومان) به‌عنوان کمک مالی مستقیم برای ساخت مدارس اختصاص داده‌اند.

مومنی با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در زمینه حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: یکی از اولویت‌های وزارت کشور در حوزه معاونت عمرانی و سازمان شهرداری‌ها، توجه به بهبود حمل‌ونقل و نوسازی ناوگان بوده است.

وی اضافه کرد: از سال ۱۴۰۳ تا به حال، بیش از ۴۴۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین به ارزش ۲۵ همت با همکاری شهرداری‌ها و منابع دولتی خریداری و به شهرداری‌های کلان‌شهرها تحویل داده شده است.

وزیر کشور در مورد نوسازی ناوگان تاکسی و اتوبوس گفت: در سال ۱۴۰۴، تعداد ۲۵۲۴ دستگاه تاکسی نوسازی و ۷۸۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه شده است. همچنین از سال ۱۴۰۵ تاکنون، ۱۶۰ دستگاه تاکسی نوسازی و ۴۶ دستگاه اتوبوس به ناوگان افزوده شده است.

تأکید رئیس‌جمهور بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی با قیمت مناسب

مومنی در ادامه با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی با قیمت مناسب، اظهار کرد: در مجموع، ۱۶۲۸ بازار فعال میوه و تره‌بار و عرضه ارزاق عمومی در شهرداری‌های کشور فعال است.

عملیاتی بودن بازارچه مرزی در شهرهای نزدیک به مرز جهت تأمین نیازهای اساسی مردم

وی همچنین بیان کرد: ۲۴ بازارچه مرزی در شهرهای مجاور مرز در حال فعالیت هستند که برای تأمین نیازهای ضروری مردم با قیمت‌های پایین‌تر از بازار تلاش می‌کنند.

وزیر کشور بر اهمیت هم‌راستایی مدیریت شهری با اولویت‌های دولت و کشور تأکید کرد و افزود: مدیریت شهری همواره با لحاظ کردن اولویت‌های دولت و کشور همراه بوده و در پی آن حرکت کرده است. در این راستا، از تمام شهرداری‌ها به ویژه شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

مومنی در خاتمه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه خرید واگن‌های مترو، اظهار کرد: در این خصوص اقداماتی صورت گرفته و امیدواریم به‌زودی به نتیجه‌ای مطلوب دست یابیم.

انتهای پیام