به گزارش "ورزش سه"، تیم‌های آلومینیوم اراک و سپاهان اصفهان که اردوی آماده‌سازی خود در وقفه مسابقات لیگ برتر را در تهران برپا کرده‌اند، پس از انجام یک مسابقه تدارکاتی در این هفته، امروز چهارشنبه هم مقابل هم قرار می‌گیرند.

شاگردان پیروز قربانی دو روز قبل در نخستین مسابقه تدارکاتی در اردوی تهران مقابل چادرملو اردکان قرار گرفتند و به تساوی بدون گل رسیدند و سپاهان هم روز یکشنبه در رباط کریم به مصاف نساجی مازندران رفت و به برتری پر گل 4 بر 2 دست پیدا کرد.

آلومینیوم اراک و سپاهان که در حال حاضر به ترتیب جایگاه‌های چهارم و پنجم جدول لیگ برتر را دراختیار دارند، عصر امروز در دیداری تدارکاتی در رباط کریم به مصاف هم می‌روند تا پس از انجام این مسابقه، به استقبال شروع مجدد لیگ برتر بروند.

شاگردان پیروز قربانی روز پنج‌شنبه هفته آینده (16 مهر) در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر میزبان ملوان انزلی هستند و سپاهان نیز در همین روز مقابل فجر شهید سپاسی شیراز قرار می‌گیرد.