تیم‌های ملی فوتبال ایران و روسیه در شامگاه سه‌شنبه، ۷ مهرماه، در ورزشگاه آک‌بارس آرنا واقع در کازان با یکدیگر رقابت کردند که در پایان بازی با نتیجه ۲ بر صفر به نفع روسیه به پایان رسید.

در این مسابقه، الکساندر گلووین در دقایق ۲۱ و ۳۶ گل‌های روسیه را به ثمر رساند. گل اول به واسطه پاس الکسی باتراکوف به‌دست آمد که باعث شد میزبان در نیمه نخست با دو گل بر تیم ملی ایران پیش بیفتد.

تیم روسیه در این دیدار تسلط واضحی بر مالکیت توپ داشت و ۶۷.۲ درصد از آن را در اختیار خود گرفت، در حالی که سهم ایران ۳۲.۸ درصد بود. همچنین، تیم میزبان ۶۶۳ پاس در طول بازی ارسال کرد که از این میان ۵۴۵ پاس درست به مقصد رسید. در مقابل، بازیکنان ایرانی ۳۱۷ پاس ارسال کردند که تنها ۱۹۲ پاس به نقطه مورد نظر رسید.

در زمینه شوت نیز تیم روسیه عملکرد بهتری را از خود به نمایش گذاشت. این تیم ۱۲ بار به سمت دروازه ایران شوت زد که پنج مورد از آن به داخل چارچوب رفت. ایران نیز هشت شوت انجام داد که سه شوت آن درون چارچوب قرار داشت.

ماتوی سافونوف، دروازه‌بان روسیه، در این مسابقه سه مهار موفق ثبت کرد. در سوی دیگر، سیدحسین حسینی و پیام نیازمند مجموعاً سه مهار انجام دادند. شهاب زاهدی با شوت‌هایی که به سمت دروازه داشت، با دو شوت (که یکی از آنها در چارچوب بود) بیشترین شوت را میان بازیکنان ایران به ثبت رساند.

تعداد کرنرها برای هر دو تیم برابر بود و ایران و روسیه هر کدام پنج ضربه کرنر به دست آوردند. در پوردمان اوت، ایران ۲۱ بار این امتیاز را به دست آورد و روسیه ۱۵ بار از این طریق بازی را ادامه داد.

در بخش دفاع، تیم ایران ۲۰ دفع توپ انجام داد و تیم روسیه ۱۵ دفع توپ را به ثبت رساند. نکته مثبت برای شاگردان امیر قلعه‌نویی این بود که آنها ۱۸ تکل زدند که ۱۲ مورد از آن‌ها به‌طور موفقیت‌آمیز انجام شد؛ در حالی که روس‌ها هشت تکل زدند که شش تای آنها موفقیت‌آمیز بود.

تیم ایران در این بازی ۱۷ خطا انجام داد و تیم روسیه ۱۱ خطا مرتکب شد. همچنین، روس‌ها سه بار در وضعیت آفساید قرار گرفتند و تیم ایران نیز یک بار به این وضعیت دچار شد.

در آمار ارسال پاس‌های بازیکنان روسیه، ویکتور ملیوخین و ماتوی کیسلیاک هر کدام تعداد ۹۶ پاس ارسال کردند؛ به طوریکه ملیوخین موفق به ارسال ۸۵ پاس درست و کیسلیاک نیز ۷۹ پاس صحیح داشت. ایگور دیویف نیز ۸۴ پاس ارسال کرد که از این تعداد، ۶۹ پاس به صورت موفقیت‌آمیز انجام شد. در سمت ایران، احسان حاج‌صفی با ثبت ۲۳ پاس صحیح در این بخش بهترین آمار را از آن خود کرد.

شجاع خلیل‌زاده با چهار تکل، که سه مورد آن موفق بود، به‌عنوان بهترین آمار در این زمینه از سوی ایران شناخته شد. همچنین، شهاب زاهدی نیز هر دو تکل خود را با موفقیت به انجام رساند. در بخش توپ‌گیری، ویکتور ملیوخین با پنج توپ‌گیری برای روسیه در صدر قرار گرفت و علی نعمتی با چهار توپ‌گیری، بهترین آمار را برای ایران داشت.

در آخر، روسیه با تسلط بر مالکیت ۶۷.۲ درصدی، چرخش بیشتر توپ و پنج شوت درون چارچوب، توانست ایران را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد و دومین بازی تدارکاتی تیم ملی در فیفادی مهرماه با ناکامی شاگردان قلعه‌نویی به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: آقای قلعه‌نویی! آخرین پیروزی تیم ملی چه روزی بود؟