به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی جشنواره، محمدرضا فرجی، مدیر امور استان‌های سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مختص کودکان و نوجوانان، اعلام نمود که با استقبال چشمگیر سینماداران در تمامی استان‌ها، برای نخستین بار آثار منتخب این دوره در ۳۲ استان کشور به نمایش درمی‌آید و بنابراین، شاهد برگزاری جشنواره‌ای با وسعتی در سراسر ایران خواهیم بود.

فرجی بر اهمیت ایجاد فضایی شاداب برای کودکان و نوجوانان به مناسبت برگزاری جشنواره در شرایط کنونی کشور تاکید کرد و بیان داشت که به همین دلیل، ستاد اجرایی جشنواره به درخواست سینماداران برای نمایش آثار منتخب در سراسر استان‌ها پاسخ مثبت داده است.

وی اضافه کرد: طبق هماهنگی‌های انجام شده، آثار منتخب در بخش مسابقه، در قالب سانس‌های ویژه دانش‌آموزی در تمامی ۳۲ استان کشور به نمایش درمی‌آیند. این اکران‌ها در ساعات صبح برگزار خواهد شد.

مدیر امور استان‌های جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان در ادامه درباره اکران آثار در سینماهای تهران گفت: در تهران، سینماهایی برای نمایش فیلم‌های منتخب جشنواره که مخصوص دانش‌آموزان است، در نظر گرفته شده‌اند که سینماهای فرهنگ، موزه سینما، شاهد، فلسطین، مگامال و کارون از جمله آن‌ها هستند.

فرجی یادآور شد: انتخاب سینماها در تهران بر اساس موقعیت جغرافیایی و سهولت دسترسی برای مخاطبان مناطق مختلف صورت گرفته است تا مدارس بتوانند به راحتی برنامه‌ریزی لازم برای حضور دانش‌آموزان در سینما را انجام دهند.

طبق اعلام روابط عمومی جشنواره، مدارس می‌توانند برای هماهنگی و تنظیم برنامه‌ریزی اکران‌های ویژه دانش‌آموزی سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با مدیران سینماها در استان‌های گوناگون ارتباط برقرار کنند.

این دوره از سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، با دبیری حامد جعفری، از تاریخ ۱۱ تا ۱۶ مهر در شهر اصفهان برپا خواهد شد.