به نقل از ایسنا، «مصطفی رجبی مشهدی»، معاون برق و انرژی وزارت نیرو، در توضیح جزئیات این ابلاغیه به مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر اعلام کرد: «به منظور حمایت از بخش تولید و به منظور جبران برخی محدودیتهای ایجاد شده بر اثر مدیریت مصرف برق، سیاست جدیدی برای صنایع کشور طراحی و به اجرا درآمده است.»
طبق این تصمیم، مشترکین صنعتی که قرارداد دیماندی دارند، در صورتی که تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۵ «بدهی معوق» نداشته باشند، مجازند برای تأمین برق مورد نیاز خود بیش از حد مشخص شده در قرارداد اقدام نمایند.
رجبی مشهدی در ارتباط با زمانبندی اجرایی این طرح اظهار داشت: «برای صنایع این امکان فراهم شده است که در بازه زمانی «۲۲ شب تا ۱۰ صبح» روز بعد، برق اضافی را بالاتر از قدرت قراردادی خود بدون مشمولیت در «بند ۵ شرایط عمومی تعرفههای برق» دریافت کنند.»
معاون برق و انرژی وزارت نیرو بر این نکته تأکید کرد: «این بدان معناست که مشمولان این طرح در زمان تعیین شده برای مصرف بیش از قدرت قراردادی، مجبور به پرداخت جریمه «تجاوز از قدرت» نخواهند بود. البته این موضوع به رعایت کامل قواعد سوخت و محدودیتهای فنی و حفاظتی شبکه سراسری برق وابسته است.»
انتهای پیام
نظرات کاربران