به نقل از "ورزش سه"، در حالی که نمایندگان فدراسیون فوتبال در تلاشند تا مسابقه دوستانه سوم ایران در فیفادی مهرماه برابر گینه بیسائو را نهایی کنند، تردیدی وجود دارد که آیا لژیونرهای تیم ملی در این دیدار حضور خواهند داشت یا نه.

تیم ملی در شرایطی وارد کشور شد که به جز علی نعمتی، دیگر بازیکنان لژیونر مانند مهدی طارمی، سردار آزمون، دنیس درگاهی، محمد قربانی، شهاب زاهدی، سعید عزت‌اللهی و... به همراه کاروان به تهران برنگشتند.

هم‌اکنون اردوی تیم ملی همچنان ادامه دارد و هنوز پایان نیافته است. اگر مسئولان فدراسیون بتوانند بازی دوستانه سوم با گینه بیسائو را در تاریخ 14 مهرماه قطعی کنند، مشخص نیست که آیا لژیونرها توانایی بازگشت به تیم را خواهند داشت یا خیر.

در این خصوص، نمایندگان فدراسیون فوتبال هنوز هیچ اطلاعاتی ارائه نکرده‌اند و باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده چه تحولی به وقوع خواهد پیوست.