بر اساس گزارش "ورزش سه"، یورگن کلوپ، سرمربی تیم ملی آلمان، امروز چهارشنبه درباره اتهامات مطرح‌شده علیه باشگاه منچسترسیتی و احتمال افزوده شدن دو قهرمانی دیگر لیگ برتر انگلیس به افتخارات لیورپول، در صورت تحمیل مجازات به سیتیزن‌ها، صحبت کرد.

در نشست خبری که پیش از مسابقه فردا شب، پنجشنبه، مقابل صربستان در لیگ ملت‌های اروپا برگزار شد، کلوپ در پاسخ به پرسشی در این باره笑 کرد و اظهار داشت: «بله، درباره این موضوع شنیدم، اما کمتر به آن فکر کرده‌ام.»

وی ادامه داد: «تنها می‌توانم منتظر بمانم و ببینم چه به وقوع خواهد پیوست. من احترام عمیقی برای پپ گواردیولا و شیوه فوتبال منچسترسیتی قائل هستم. آنها فوتبال بسیار زیبایی ارائه می‌دهند و رقیب قدرتمندی برای ما به شمار می‌روند.»

کلوپ همچنین افزود: «اگر هر نوع مجازاتی اعمال شود، باید بگویم که این امر به من مربوط نمی‌شود و همچنان منتظر می‌مانم تا ببینم چه پیش خواهد آمد. من در وضعیتی نیستم که خود را برای پذیرش یک قهرمانی یا چیزی مشابه آن آماده کنم. به شدت از افتخاراتی که با لیورپول به‌دست آورده‌ایم رضایت دارم. ما در زمین با تمام توان خود جنگیدیم. درباره این موضوع نمی‌توانم اطلاعات بیشتری بگویم، زیرا جزئیات آن برایم روشن نیست و البته تمایل چندانی هم به دانستن آنها ندارم.»

وی به موضوع پروژه خود در تیم ملی آلمان نیز اشاره کرد و تأکید نمود که این تیم هنوز در مراحل اولیه بازسازی قرار دارد. کلوپ که به دنبال کسب نخستین پیروزی خود به عنوان سرمربی با مانشافت است، بیان کرد: «ما تیمی خواهیم ساخت که برای تمامی تیم‌های ملی چالش‌برانگیز باشد. ما هنوز در آغاز این پروسه هستیم. همه ما تمایل داریم فوتبال آلمان را به جایگاهی بازگردانیم که شایسته آن هستیم.»