بر اساس گزارشی از "ورزش سه"، امروز درگیریهای مربوط به کریستیانو رونالدو و تیم ملی پرتغال به اوج خود رسید. حواشی ایجادشده در دیدار برابر نروژ، جایی که رونالدو با وجود گرم کردن، حتی یک دقیقه هم به زمین نرفت و پس از پایان بازی نیز به تشکر از هواداران نپرداخت، تنش بین او و ژرژ ژسوس را تشدید کرد. رونالدو همچنین در دو جلسه تمرینی بعدی نیز غیبت داشت و در نهایت بعد از نشست مطبوعاتی امروز ژسوس و گفتوگو با رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال، تصمیم به ترک اردوی تیم ملی گرفت.
در اطلاعیهای، رونالدو اعلام کرد که «در زمان مناسب» جزئیات واقعی دلایل خروجش از این اردو را با مردم پرتغال در میان خواهد گذاشت و این امر دوباره آیندهاش در تیم ملی را به یکی از موضوعات داغ فوتبال پرتغال تبدیل کرده است.
در همین حین، الما آویرو، خواهر کریستیانو رونالدو، با انتشار استوری در اینستاگرام به این موضوع واکنش نشان داد. او نوشت: «کریستیانو شایسته احترام بیشتری بود. تیم ملی پرتغال نیاز به ساختار بهتری دارد. روزنامهنگاری در پرتغال باید بیشتر حرفهای باشد و کمتر به گمانهزنی بپردازد. اما در مورد مردم پرتغال، به نظر میرسد آنها لایق بالاترین سطح در هیچ زمینهای نیستند.
ما حسود، مغرور و نادان هستیم و سزاوار هستیم که در فوتبال به همان سطح متوسطی برگردیم که پیش از ظهور کریستیانو رونالدو داشتیم. بابت همه چیز سپاسگزاریم، سیآرسون! تو شایسته خیلی بیشتر از اینها بودی!»
نظرات کاربران