به نقل از ورزش سه، هومیمی، یکی از چهره‌های برجسته جودوی کره جنوبی، با یک پیروزی چشمگیر، مسابقات جودوی بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا را آغاز کرد و فقط ۲۸ ثانیه پس از شروع رقابت، حریف فیلیپینی خود را با ایپون مغلوب ساخت.

این جودوکار روز پنجشنبه در نخستین مبارزه خود در دسته ۵۷ کیلوگرم زنان با جوماری هارت رافائل از فیلیپین روبرو شد و با ترکیبی از یک نیم‌امتیاز به خاطر فن پرتابی و یک نیم‌امتیاز دیگر به دلیل به خاک انداختن حریف، موفق به کسب پیروزی با ایپون شد.

او تنها ۱۴ ثانیه بعد از آغاز رقابت، با اجرای یک فن پرتابی بسیار زیبا، حریفش را بر روی تاتامی انداخت. در ابتدا، داور این حرکت را ایپون اعلام نمود اما پس از بررسی مجدد، امتیاز به وازاری تغییر یافت.

هومیمی بلافاصله به مبارزه در وضعیت خاک ادامه داد و پس از تقریباً ۱۰ ثانیه، موفق به کسب یک وازاری دیگر شد تا با مجموع دو وازاری و ایپون، پیروزی خود را قطعی کند.

این جودوکار کره‌ای که از پدری با ملیت کره‌ای و مادری با ملیت ژاپنی به دنیا آمده، در سال ۲۰۲۱ با توجه به وصیت مادربزرگش تصمیم به انتخاب تابعیت کره جنوبی گرفت تا بتواند به نمایندگی از این کشور در میادین ورزشی رقابت کند.

پیش از بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، نام هومیمی به دلیل ارتباط خانوادگی‌اش با هو سئوک، یکی از شخصیت‌های مهم جنبش استقلال کره، در کانون توجه قرار گرفته بود. او پیش از المپیک اعلام کرد که سرود ملی کشورش را به خوبی حفظ کرده و امیدوار است در صورت کسب مدال طلا، آن را در روی سکو بخواند.

با این حال، او در فینال دسته ۵۷ کیلوگرم پاریس به کریستا دگوشی از کانادا باخت و به مدال نقره دست یافت.

بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا برای هومیمی نخستین تجربه در این مسابقات به حساب می‌آید و او به عنوان یکی از شانس‌های اصلی کره جنوبی برای کسب مدال طلا در جودو شناخته می‌شود. شروع رقابت‌ها برای این جودوکار همانطور که انتظار می‌رفت، بسیار خوب بود و او به سرعت و در کمتر از نیم دقیقه به دور بعدی صعود کرد.