در نیمه سال ۹۰، علی‌رغم عملکرد درخشان استقلال در مسابقات، این تیم با چالش‌های مالی زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کرد. اوضاع به‌حدی وخیم بود که برخی از بازیکنان و اعضای کادر فنی به ناچار به فروش خودروهایشان برای تأمین مالی خود پرداختند!

پرویز مظلومی، مربی وقت استقلال، یکی از این اشخاص بود و به همین دلیل، ما در تاریخ ۹ مهر ۱۳۹۰ گفت‌وگویی متفاوت با او ترتیب دادیم:

  • هشت ماه است که از استقلال حتی یک ریال دریافت نکرده‌ام. واقعاً باور کنید برای تأمین مخارج روزانه مجبور شدم از دوستم قرض بگیرم.
  • مدتی پیش، خودروی خود را فروختم. برخلاف شایعات موجود، من تنها یک اتومبیل داشتم و خبری از چندگانگی در خودروها نیست. تنها یک سانتافه داشتم که به فروش رساندم و اکنون با پژو ۲۰۶ دخترم رفت و آمد می‌کنم. البته به زندگی تجملاتی علاقه‌ای ندارم و به سادگی سوار خودروی معمولی می‌شوم، اما برخی افراد نمی‌توانند آن را بپذیرند و می‌گویند که من در حال دسیسه‌چینی هستم.
  • واقعاً وقتی به مردم می‌گویم که حتی پژو ۲۰۶ هم قرضی است، به سختی باور می‌کنند. بسیاری در بیرون از گود نشسته‌اند و تصور می‌کنند که درآمد فوتبالیست‌ها به وفور در دسترس است، اما از نحوه پرداخت حق قرارداد در دنیای فوتبال بی‌خبرند.
  • هر زمان که به تلویزیون می‌روم برای مصاحبه، فدراسیون فوتبال بابت بیاناتم جریمه‌ام می‌کند. من انتقادات حقی از افشین قطبی در زمان مربیگریش در تیم ملی انجام دادم و به خاطر آن ۵ میلیون تومان جریمه شدم. همچنین در بازی با سایپا نیز به دلیل حوادث کنار زمین، ۲ میلیون تومان جریمه‌ام کردند. این بار واقعاً غیرمنصفانه است چون بابت خوش‌رفتاری مجازات شدم و سعی می‌کنم کمتر در کنار زمین با خوش‌رفتاری عمل کنم!
  • ولیدعلی (بازیکن کویتی استقلال) از ایران رفته و درباره‌اش هیچ خبری نداریم. او هنگام خروج هیچ‌گونه اطلاعی نمی‌دهد، اما وقتی به کشورش می‌رسد، پیام می‌فرستد و می‌گوید که مشکل خانوادگی دارد! من او را تحت اختیار باشگاه قرار دادم تا تصمیمات لازم در این مورد اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: بعد از شکست مقابل الهلال، استقلال به من پیشنهاد داد/ منتقدان مهدوی‌کیا را باید با بنزین آتش زد!