به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «دمیتری پسکوف»، سخنگوی دولت روسیه، به خبرنگاران اعلام کرد که اوکراین باید عواقب حملات خود در دریای سیاه را تحمل کند و در حال حاضر نیز این عواقب را می‌چشد.

او تصریح کرد: «روسیه همیشه آمادگی لازم برای گفت‌وگو را دارد. اما اوکراین به نظر نمی‌رسد که تمایلی به دستیابی به توافق‌های جامع داشته باشد. توافقات موقتی و مختصر نیز نمی‌توانند ما را به یک راه‌حل مسالمت‌آمیز نزدیک کنند و تنها توافقات کامل می‌توانند مؤثر واقع شوند».

 

پسکوف همچنین یادآور شد: «همان‌طور که رئیس‌جمهور دیروز ذکر کرد، ما به آتش‌بس نیاز نداریم، بلکه به صلح حقیقی احتیاج داریم».

سخنگوی کاخ کرملین خاطرنشان کرد: «کی‌یف باید هزینه‌های حملات خود در دریای سیاه را بپردازد، و در حال حاضر نیز در حال تجربه این هزینه‌ها است».