طبق گزارش خبرنگار مهر، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، پس از پیروزی ملی‌پوشان در برابر پاکستان و صعود به رقابت نهایی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا، اظهار داشت: امروز عملاً بازی‌ای وجود نداشت؛ زیرا شروع فوق‌العاده‌ای داشتیم. تیم پاکستان نتوانست به هیچ نحو بازی را آغاز کند و احتمالاً این امر به خاطر عملکرد بی‌نظیر ما در بازپس‌گیری توپ‌ها بود که مانع از ورود آنها به جریان بازی شد.

او همچنین افزود: در اجرای سرویس‌ها کارمان را به نحو احسن انجام دادیم و اشتباهات بسیار کمی داشتیم. سیستم دفاع روی تور و توپ‌گیری ما در زمین امروز واقعاً درخشان بود. از سوی دیگر، تیم پاکستان نتوانست در انجام یک بازی ساده موفق شود. خوشحالم که یک گام به جلو برداشتیم و به فینال وارد خواهیم شد.

سرمربی تیم ملی والیبال یادآور شد: خوشحالم که تیم ملی والیبال ایران بار دیگر در دیدار نهایی بازی‌های آسیایی حاضر خواهد بود. در حال حاضر در حال بررسی بازی چین و ژاپن هستیم و واقعاً نمی‌دانیم کدام یک از این دو تیم به مرحله بعد راه پیدا خواهد کرد و حریف ما خواهد شد.