باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی پنام‌تاش، سرمربی تیم ملی واترپلو ایران، پس از شکست در مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا در برابر ژاپن، تصریح کرد: ما از پیش در این مسابقه بازنده نبودیم، اما این موضوع را در نظر داشتیم که ژاپن به‌وضوح نسبت به دیگر تیم‌های آسیایی برتری دارد. به همین دلیل، پس از آغاز بازی و مشاهده اینکه نمی‌توانیم طبق برنامه‌ریزی‌مان پیش برویم، تصمیم گرفتیم تا انرژی‌مان را برای دیدار رده‌بندی مقابل چین حفظ کنیم، زیرا واقعاً تیم ژاپن بسیار قوی و قهرمان دوره قبلی است و در مرحله گروهی موفق شد تیم قزاقستان را با فاصله 9 گل شکست دهد.
او ادامه داد: تلاش کردیم تا برخی از اقدامات لازم را انجام دهیم تا در مسابقه فردا عملکرد موفقی داشته باشیم.
پنام‌تاش در پاسخ به این سوال که ژاپنی‌ها در واترپلو چه مسیری را طی کرده‌اند که این‌گونه با سایر تیم‌های آسیایی تفاوت سطح دارند، گفت: آن‌ها دارای برنامه‌ای چند ساله هستند و حدود هشت بازیکن آن‌ها در اروپا مشغول به بازی هستند و در طول سال معمولاً به‌خاطر بازی‌ها در ژاپن حضور ندارند و فقط در زمان برگزاری مسابقات، یک تا دو ماه با هم جمع می‌شوند.
او با تأکید بر اینکه ژاپنی‌ها همواره در حال برگزاری مسابقه هستند و محیط مناسبی برای پیشرفت آن‌ها فراهم است، افزود: آن‌ها از سایر تیم‌های آسیایی بالاتر هستند.
وی به دیدار مقابل چین در مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا اشاره کرده و گفت: متأسفانه ما در دومین دیدار خود در مرحله گروهی برابر چین شکست خوردیم، شرایطی که می‌توانست به پیروزی ما منجر شود.
سرمربی تیم ملی واترپلو ایران در پایان خاطرنشان کرد: چین تیمی قدرتمند است و علی‌رغم اینکه در مرحله گروهی شرایط طبق برنامه ما پیش نرفت، امیدواریم در دیدار رده‌بندی فردا با به‌کار گیری تاکتیک‌های مناسب و رفع اشتباهات، بتوانیم به پیروزی دست یابیم.