به نقل از ایسنا، سردار رحمان علیدوست در این مورد بیان داشت: هفته انتظامی سال ۱۴۰۵ با شعار "پلیس مجاهد، ملت مبعوث، ایران سرافراز" فرصتی ارزشمند به منظور ارائه خدمات بهتر به مشمولان و خانواده‌های آنان در فاصله زمانی دهم تا شانزدهم مهرماه به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: به منظور تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشمولان، در هفته جاری کمیسیون‌های شورای پزشکی و شورای عالی، به علاوه کمیسیون هیئت‌های رسیدگی به معافیت کفالت با تلاش مضاعف در سازمان و همچنین در ادارات وظیفه عمومی استان‌ها به صورت ویژه در حال فعالیت هستند.

همچنین، در این هفته کمیسیون‌های ویژه برای توجیه غیبت مشمولان که تا سقف یک ماه قابل حل‌اند، برگزار خواهد شد که هدف از آن، رفع مشکلات غیبت در خصوص تمامی درخواست‌های اعزام و معافیت‌های سربازی در سطح کشور است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا با اشاره به این نکته که یکی دیگر از خدمات سازمان وظیفه عمومی در این هفته، رسیدگی ویژه به درخواست‌های تمدید و تسریع مشمولان در سرتاسر کشور است، تصریح کرد: مشمولانی که دارای برگ آماده به خدمت بدون غیبت هستند، می‌توانند برای استفاده از تسهیلات تمدید و تسریع به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) مراجعه نمایند.

به نقل از سایت پلیس، وی اشاره کرد: با توجه به اینکه سیاست‌های سازمان به منظور تسهیل خدمت سربازی برای مشمولان متاهل دارای فرزند است، لذا در هفته انتظامی، مشمولان متاهل و دارای فرزند در نزدیک‌ترین مراکز آموزشی محل سکونت همسرشان به کار گرفته خواهند شد.

انتهای پیام