طبق گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین، امروز -یکشنبه- اعلام کرد که در پی حملات شبانه روسیه به این کشور، حداقل یک نفر جان خود را از دست داده و شش نفر دیگر دچار جراحات شده‌اند.

زلنسکی افزود که یک پهپاد از طرف روسیه دوباره به پل «پیونیچنی» واقع در کی‌یف اصابت کرد و این در حالی است که پل‌های حیاتی پایتخت اوکراین به مدت چهار روز متوالی تحت حملات نیروهای نظامی روسیه قرار گرفته‌اند.

وی همچنین اظهار کرد که روسیه به یک انبار تجهیزات پزشکی در شهر «سومی» و یک مرکز مخابراتی در «دنیپرو» نیز حمله کرده است.

رئیس‌جمهور اوکراین اظهار داشت که روسیه ۱۳۵ پهپاد تهاجمی به سمت اوکراین پرتاب کرده که از میان آن‌ها، بیش از ۵۰ فروند به موتور جت مجهز بودند. این پهپادها ساختمان‌های مسکونی و زیرساخت‌های اساسی را در مناطق کی‌یف، دنیپرو، «خارکیف»، «دونتسک»، سومی و «زاپروژیا» هدف قرار دادند.

وی بیان کرد: «در برخی مناطق برق قطع شده و نیروهای امدادی ما در حال انجام عملیات در محل‌های مورد حمله هستند.»

زلنسکی تصریح کرد که در همین هفته، روسیه با پرتاب بیش از ۱ هزار و ۹۰۰ پهپاد تهاجمی، ۱ هزار و ۷۰۰ بمب هوایی و ۲۵ موشک به سمت اوکراین، فشار را بر این کشور افزایش داده است.

 

انتهای پیام/