بر اساس گزارش ایلنا، آمریکا به منظور تأمین امنیت، تمام ۱۲ بمب‌افکن B-1 مستقر در پایگاه هوایی «فیرفورد» واقع در شمال‌غرب لندن را به کشور خود بازپس فرستاد، پس از آن که نگرانی‌هایی در خصوص یک طرح حمله به این پایگاه مطرح شد.

به گفته «وال‌استریت ژورنال»، فیرفورد یکی از نقاط کلیدی برای ایالات متحده در راستای اجرای حملات هوایی علیه ایران به شمار می‌رفت و بازگشت بمب‌افکن‌ها نشان‌دهنده تغییر رویکرد واشنگتن در بهره‌برداری از این پایگاه است.

پنتاگون با تأیید کامل انتقال بمب‌افکن‌ها اعلام کرد که این هواپیماها هنوز هم از پایگاه‌های آمریکایی برای مأموریت‌های دوربرد در حالت آماده‌باش قرار دارند.

این تصمیم پس از دستگیری ۶ مظنون در ارتباط با یک طرح حمله احتمالی به پایگاه فیرفورد اتخاذ شد؛ طرحی که مقامات آمریکایی و انگلیسی از خنثی‌سازی آن گزارش داده بودند.

نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد که مدارک «قوی» از دخالت ایران در این واقعه وجود دارد؛ اظهاراتی که در حالی مطرح می‌شود که تحقیقات در رابطه با این پرونده همچنان ادامه دارد. یک مقام ارشد آمریکایی نیز ادعا کرد که یکی از شاخه‌های سپاه پاسداران، اقدام به جذب شهروندان انگلیسی برای اجرای این طرح کرده است.

انتهای پیام/