به نقل از ایلنا، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا اعلام نمود که احتمال دارد بخشی از نیروهای مستقر در اروپا به مناطق آمریکای مرکزی و جنوبی منتقل شوند تا دامنه عملیات خود در مقابله با باندهای مواد مخدر را گسترش دهند.

هگست در صحبتی با روزنامه «هیل» اظهار داشت که ایالات متحده در حال همکاری با متحدانش برای تقویت حضور و نفوذ خود در آمریکای مرکزی و جنوبی است و در این روند، برخی از توان نظامی این کشور یا به اماکن دیگر منتقل خواهد شد و یا به خاک آمریکا بازگشت داده می‌شود.

وی اضافه کرد که اجرای این استراتژی نشان‌دهنده تلاشی از سوی آمریکا برای افزایش مسئولیت کشورهای اروپایی در حفظ امنیت این قاره به شمار می‌رود.

این وزیر دفاع آمریکایی همچنین به توسعه همکاری واشنگتن با کشورهای هندوراس، گواتمالا، پاناما و اکوادور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که آمریکا آماده برگزاری عملیات مشترک با این کشورها علیه باندهای قاچاق مواد مخدر می‌باشد.

در همین راستا، آمریکا با وجود مخالفت کنگره، ۵۲ میلیون دلار از کمک‌های نظامی را به کشورهای آمریکای لاتین اختصاص داده است؛ به طوری که بخشی از این منابع پیش‌تر برای پشتیبانی نظامی از اوکراین پیش‌بینی شده بود.

جمله‌سازی‌ها از روزنامه «واشنگتن‌پست» نشان دهنده این است که دولت دونالد ترامپ بودجه ذکر شده را به کشورهای پاناما، پرو، اکوادور و کلمبیا تخصیص داده است؛ بودجه‌ای که قبلاً برای حمایت از کشورهای اسلواکی، مقدونیه شمالی، تونس و عراق در نظر گرفته شده بود.

 

انتهای پیام/