طبق گزارش ایسنا، علیرضا رشیدیان در نشست شورای مدیران سازمان حج و زیارت بیان کرد: مراحل مختلف مربوط به عملیات عمره از جمله اسکان و تأمین غذا در حال انجام است و تمامی آمادگیهای لازم برای اعزام زائران ایرانی مهیا شده است.
وی افزود: در حال حاضر در فاز فنی مربوط به نهاییسازی جداول پروازهایی که به عمره مفرده اختصاص دارد، قرار داریم. این موضوع فنی نیز بین شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و سازمان هواپیمایی عربستان سعودی در حال پیگیری است تا به محض دریافت اسلاتهای پروازی از سوی کشور میزبان، فرآیند اطلاعرسانی برای ثبت نام در کاروانها آغاز شود.
رئیس سازمان حج و زیارت ضمن اشاره به نقش مهم سفرهای زیارتی و مذهبی در افزایش دوستی و همبستگی میان ملتها و کشورهای اسلامی، تصریح کرد: اقدامات مذهبی همواره از تحریمها، حتی تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل، مستثنی بوده و نباید تحت تأثیر محدودیتهای غیرقانونی آمریکا قرار گیرد. امیدواریم با همکاری نهادهای ذیربط، همانطور که در عراق برای پروازهای فرودگاه نجف مشکلات برطرف شده، عربستان نیز هرچه سریعتر مجوزهای فنی پروازی را صادر کند تا برنامه اعزام زائران عمره بدون وقفه ادامه یابد.
رشیدیان همچنین بر اهمیت پیگیری جدی سازمان حج و زیارت برای مهیا کردن شرایط آغاز اعزامها تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با همت و همکاری وزارت حج و عمره عربستان و سفیر محترم این کشور در ایران، مجوزهای پروازی برای اعزام عمرهگزاران ایرانی در اسرع وقت صادر و به اطلاع رسانده شود.
انتهای پیام
نظرات کاربران