توماس توخل تصریح کرد که «وجدانش کاملاً آرام است»؛ این در حالی است که او در معرض انتقادات مدیران باشگاه‌های لیگ برتر به دلیل مصدومیت‌های اخیر قرار گرفته است.

این احتمال وجود دارد که هافبک بورنموث، الکس اسکات، به دلیل مصدومیت تاندون که روز شنبه در مسابقه با کرواسی برایش پیش آمد، تا دو ماه از میادین دور بماند. با این حال، توخل اعلام کرد که تیم ملی انگلیس در مورد او هیچ خطری را متحمل نشده است. ازری کونسا نیز پس از اینکه در طول رقابت‌های لیگ ملت‌ها با احساس «ناراحتی» بازی کرد، به آرسنال بازگشته است. نیکو اورایلی نیز به دلیل مصدومیت از اردوی تیم ملی کنار گذاشته شد. گفته می‌شود که باشگاه بورنموث از وضعیت اسکات کاملاً آگاه بوده، اما انگلیس همچنان به استفاده از او ادامه داد. خود اسکات نیز برای حضور در میادین بسیار مصمم به نظر می‌رسید. این موضوع توخل را که باید تحت فشار برنامه‌ریزی بازی‌های فشرده چهار دیدار در ۱۱ روز در لیگ ملت‌ها قرار دارد، به چالش کشیده است؛ او اظهار کرد که می‌تواند درک کند چرا بورنموث از اتفاقات مربوط به اسکات ناراحت است.

زمانی که از توخل پرسیدند آیا از تصمیم به به‌کارگیری اسکات احساس راحتی می‌کند، او پاسخ داد: «بله، قطعاً. از سوی ما هیچ خطری وجود نداشت و هیچ نشانه‌ای از احتمال وقوع چنین رویدادی در دست نبود. این اتفاق به نوعی یک مورد استثنایی به شمار می‌رفت؛ یک پیشامد غیرمعمول. الکس قبل از بازی با کرواسی، هر دو جلسه تمرینی را به‌طور کامل گذرانده بود. او حتی پس از این جلسات نیز تمرینات اضافی را انجام داده بود. می‌دانستیم که او به درمان نیاز دارد، ولی از طرف خودش و نهادی پزشکی فقط پیام سبز دریافت کردیم. وقتی متوجه شدیم که او در حین بازی کمی احساس ناراحتی می‌کند، از او پرسیدیم که آیا مایل به خروج از زمین است یا خیر. او پاسخ منفی داد. پس از پایان بازی هم گفت: «درست بود که ادامه دادم، اما من قادر به بازی ۹۰ دقیقه‌ای بودم و احساس نمی‌کنم که مصدوم شده‌ام.»

توخل در ادامه صحبت‌هایش افزود: «حتی روز بعد، قبل از انجام اسکن، خودش احساس می‌کرد که مصدوم نیست. بنابراین این یک اتفاق غیرعادی به حساب می‌آید. من به‌طور کامل درک می‌کنم که بورنموث به هیچ وجه خرسند نیست و ناراحت است، زیرا آن‌ها یکی از بازیکنان کلیدی خود را از دست می‌دهند. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که از زمان تصمیم ما برای اجازه بازی به او، برای من و کادر بدنسازی و پزشکی‌مان هیچ نشانه‌ای از خطر مصدومیت وجود نداشت. او هر دو جلسه تمرینی را به‌طور کامل گذرانده و پس از آن نیز به‌صورت انفرادی تمرین کرده بود. این یک حادثه استثنایی بود.»

بیشتر بخوانید: همواره زخم شکست در جام جهانی را به دوش خواهیم کشید