شینا انصاری در نشست شورای اداری استان ایلام که امروز، سه‌شنبه ۱۴ مهر برگزار شد، اظهار داشت: در راستای سفر دو روزه به ایلام، جلسات متعددی برپا و برنامه‌های مختلفی به‌دقت پیگیری گردید که امیدواریم با همکاری استاندار و تیم مدیریتی استان، هرچه سریع‌تر به مرحله‌ی اجرایی برسند.

وی همچنین از رویکرد محیط زیستی احمد کرمی، استاندار ایلام ابراز قدردانی کرد و تأکید نمود: حمایت از سوی مدیریت استان از طرح‌های محیط زیستی می‌تواند به تسریع در اجرای این برنامه‌ها کمک شایانی نماید.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به وجود چهار منطقه حفاظت‌شده در ایلام، تصریح کرد: این استان به‌لحاظ تنوع زیستی جانوری و گیاهی، به‌عنوان استانی خاص و بی‌نظیر شناخته می‌شود و اهمیت حفظ این مناطق با تقویت نیروی محیط‌بانی، گسترش امکانات و بهبود زیرساخت‌ها دوچندان است.

انصاری افزود: در حین بازدید میدانی از منطقه حفاظت‌شده کولک، سرمحیط‌بانی تنگه تاریک به بهره‌برداری رسید و با توجه به ظرفیت بالای زیستی این ناحیه، تقویت امکانات و حفاظت در آن امری ضروری است.

وی همچنین یکی از نتایج سفر به ایلام را بهبود دیپلماسی محیط زیستی با کشور عراق ذکر کرد و گفت: با توجه به وجود زیستگاه‌های مرزی مشترک، حفاظت از این نواحی مستلزم همکاری دو کشور خواهد بود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور یادآوری کرد: با ابتکار استاندار ایلام، موضوع حفاظت مشترک از زیستگاه‌های مرزی در دستور کار قرار گرفته و به‌زودی تفاهم‌نامه‌ای برای تحقق این هدف میان دو طرف پیگیری خواهد شد تا برای نخستین‌بار این نوع حفاظت زیستگاهی در این منطقه اجرایی شود.

انصاری همچنین به بازدید از سیستم تصفیه‌خانه فاضلاب ایوان و پالایشگاه گاز ایلام اشاره کرد و بیان داشت: صنایع مستقر در استان باید به‌طور جدی الزامات و اقدامات زیست‌محیطی خود را مد نظر داشته باشند.

وی تأکید کرد: واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که در راستای حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی اقدامات مؤثری انجام دهند، تحت حمایت و توجه سازمان حفاظت محیط زیست قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام