ریو فردیناند، که پیشتر در منچستریونایتد همبازی کریستیانو رونالدو بود، در مورد حوادث اخیر surrounding ستاره پرتغالی اظهارنظر کرد؛ رونالدو به دنبال نزاعی با ژرژ ژسوس، مربی تیم ملی پرتغال، اردوی این تیم را ترک کرده است.
فردیناند بیان کرد: «ژرژ ژسوس باید از رونالدو عذرخواهی کند، در غیر این صورت ممکن است برکنار شود. او باید بهروشنی بگوید: خوب، من این وضعیت را نادرست قضاوت کردم. سپس باید با رونالدو گفتگو کند و به وضوح انتظاراتش را از او بیان کند.»
احترام به توافقها
فردیناند درخصوص آینده رونالدو در تیم ملی پرتغال گفت: «به نظر من او همچنان میتواند نقش موثر خود را ایفا کند. مهم است که با سرمربی گفتوگو کند و درباره جایگاه و نحوه بهرهبرداری از او به توافق برسند. پس از آن، مسئله احترام به توافقاتی است که بهعمل میآید. این مربیان بابت هدایت یک تیم حقوق میگیرند، اما همزمان وظیفه دارند تا بازیکنان و افراد را نیز بهخوبی مدیریت کنند.»
همچنین بخوانید: ادعای جنجالی ماتئوس درباره رونالدو؛ مشکل فقط ژسوس نیست
نظرات کاربران