بر اساس گزارش ایرنا از مرکز اطلاعت‌رسانی وزارت کشور، اسکندر مومنی در سفر ۲ روزه خود با امیر قطر، وزیر کشور قطر و وزیر دولت این کشور ملاقات کرده و در خصوص روابط دوجانبه مباحثی را مطرح کرد.

در این سفر، موضوعات مرتبط با تحولات و مسائل منطقه‌ای، همکاری در زمینه تأمین تجهیزات و فناوری‌های مرزی، امور کنسولی و اتباع، همچنین تعاملات آموزشی و دانشگاهی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

در پایان این سفر، وزیر کشور اعلام کرد که کارگروه مشترکی میان وزارتخانه‌های ایران و قطر برای پیگیری توافقات ایجاد خواهد شد و ابراز امیدواری کرد که با ادامه پیگیری‌ها، روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف بیشتر رشد یابد.

در این سفر، مهدی دوستی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، سید مهدی موسوی مشاور وزیر، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران، محمد آشوری استاندار هرمزگان، ارسلان زارع استاندار بوشهر، حمید خواجه‌نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و مهدی جواهری مشاور وزیر و رئیس امور بین‌الملل وزارت کشور، وزیر کشور را همراهی کردند.