در شب دوشنبه و در حین پخش برنامه فوتبال برتر، علی خطیر و حجت کریمی که از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به شمار می‌آیند، به طور زنده و تندوتیزی در بحث و جدل لفظی با یکدیگر قرار گرفتند، به طوری که کریمی علی خطیر را به عنوان یک ایجنت متهم کرد و خطیر نیز به مسأله رستوران داری و چلوکباب او اشاره کرد!

این کشمکش میان آن‌ها موضوع جدیدی نیست و فوتبال ایران از تابستان ۱۴۰۲ به آن واقف شده است. در همان روزهایی که حجت کریمی به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال فعالیت می‌کرد، اما علی خطیر به عنوان جانشین او منصوب شد! در فوتبال ما، به‌ویژه در استقلال، معمولاً مدیرانی که جای خود را با یکدیگر عوض می‌کنند، روابط دوستانه‌ای ندارند و این حوادث را می‌توان در تاریخ گذشته مشاهده کرد.

تسویه حساب‌های استقلال

زمانی که علی خطیر در تابستان سال ۱۴۰۲ به عنوان مدیرعامل به جای حجت کریمی منصوب شد، باشگاه استقلال با مشکلات مالی قابل توجهی دست و پنجه نرم می‌کرد و حتی کار به گرو گذاشتن اسناد و دریافت وام از بانک کشیده شده بود. مقصر اصلی این بدهی‌ها نه خطیر و نه کریمی بودند، زیرا ساختار مالی استقلال و پرسپولیس در آن دوره با مشکلاتی مواجه بود، اما آن‌ها در مورد نحوه تسویه بدهی‌ها به یکدیگر کنایه‌هایی می‌زدند.

گم شدن قرارداد بازیکنان!

یکی دیگر از چالش‌هایی که در این زمان جنجال‌آفرین شد، ناپدید شدن قرارداد برخی بازیکنان استقلال بود! ادعایی که در زمان علی خطیر مطرح گردید، اما حجت کریمی آن را رد کرد و تأکید کرد که هرگز چنین واقعه‌ای در دوران او در استقلال پیش نیامده است. حتی نام آرمین سهرابیان نیز یک بار در این خصوص مطرح شد و بحث‌های زیادی درباره ناپدید شدن و وضعیت قراردادش شکل گرفت!

بیشتر بخوانید: علی خطیر بعد از پایان برنامه از من عذرخواهی کرد/ دیشب برای فدراسیون فوتبال یک فاجعه بود!