براساس گزارشی از "ورزش سه"، پیمان حدادی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، چند روز پیش در خلال یک مصاحبه در دفتر این رسانه خاطر نشان کرد که باشگاه مذکور حدود چهار میلیون دلار به منظور پرداخت دستمزد بازیکنان خارجی خود در نظر گرفته است. این مدیر جوان با اعتراف به دشواری‌های اقتصادی کنونی، عنوان کرد که جذب بازیکنان خارجی جدید در برنامه‌های این باشگاه برای فصل زمستان و حتی تابستان سال آینده جایی نخواهد داشت و با در نظر گرفتن افزایش قیمت ارز، پرسپولیس تمرکز خود را بر روی شناسایی استعدادهای داخلی گذاشته است.

هم‌اکنون، در ترکیب تیم پرسپولیس پنج بازیکن خارجی با شرایط گوناگون حضور دارند. به‌تازگی، رسانه پرسپولیس تصاویری از رویارویی تیوی بیفوما، مهاجم کنگویی، و دنیل گرا، مدافع مجارستانی این باشگاه به نمایش گذاشت. بیفوما در نخستین فصل حضور خود در پرسپولیس عملکرد چندان رضایت‌بخشی نداشت و شایعاتی درخصوص احتمال جدایی‌اش در تابستان مطرح شده بود. اما در فصل جاری، این بازیکن دچار تغییر و تحول قابل توجهی شده و نمایش‌های فوق‌العاده‌ای در ترکیب پرسپولیس به نمایش گذاشته است. بیفوما غالباً در بیشتر بازی‌ها در ترکیب اصلی قرار دارد و به قدری درخشان عمل کرده که به تیم ملی کنگو نیز دعوت شده است.

به این ترتیب، بیفوما روزهای سخت فصل گذشته را پشت سر گذاشته و در سال جدید و با هدایت مهدی تارتار، توانایی‌های خود را به خوبی در قالب این تیم به نمایش گذاشته است. اما در تقابل با او، دنیل گرا قرار دارد که هنوز نتوانسته عملکرد قابل قبولی را در پرسپولیس به نمایش بگذارد؛ این مدافع مجارستانی در زمستان سال گذشته به پرسپولیس پیوسته و در شرایطی وارد تیم شد که نتایج این باشگاه چندان امیدوارکننده نبود. همچنین، او اخیراً با مصدومیت شدید مواجه شده و در فصل جدید، هنوز فرصتی برای بازی در ترکیب اصلی پیدا نکرده است.

برخی شایعات حاکی از آن است که ممکن است دنیل گرا در فصل زمستان باشگاه پرسپولیس را ترک کند و آینده این بازیکن در حال حاضر در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. به‌طور کلی، این دو بازیکن در شرایط کاملاً متفاوتی به سر می‌برند؛ ستاره کنگویی به محبوبیت زیادی در دل هواداران پرسپولیس دست یافته و در مقابل، مدافع مجارستانی هنوز نتوانسته است توانایی‌های خود را در تیم پرسپولیس ثابت کند.