طبق گزارش ایسنا، نرخ معاملات آتی نفت برنت با افزایشی معادل ۹۳ سنت که به ۰.۹۲ درصد می‌رسد، به قیمت ۱۰۱ دلار و ۵۱ سنت در هر بشکه رسید. در عین حال، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) نیز با ۸۲ سنت افزایش معادل ۰.۹۲ درصد، به ۹۰ دلار و ۲۵ سنت در هر بشکه دست یافت.

این دو شاخص در روز سه‌شنبه، پس از جبران ضررهای اولیه، تغییرات اندکی را تجربه کردند. نفت برنت با افزایش ۲۶ سنتی و شاخص نفت آمریکا با یک سنت افزایش به پایان رسید.

به گزارش کارشناسان هواشناسی در آمریکا، روز سه‌شنبه اعلام شد که توفانی در حال شکل‌گیری در خلیج مکزیک، ظرف دو روز آینده به اولین توفان دریایی اقیانوس اطلس در سال ۲۰۲۶ تبدیل خواهد شد و انتظار می‌رود تأثیراتی بر روی فعالیت‌های تولید نفت و گاز بگذارد. مناطق فراساحلی خلیج مکزیک که در مسیر این توفان قرار دارند، مسئول تأمین ۱۵ درصد از نفت خام و ۵ درصد از گاز طبیعی ایالات متحده هستند.

تیم واترر، کارشناس ارشد در شرکت «کی‌سی‌ام ترید»، بیان داشت: این توفان «پیچیدگی‌هایی ناخوشایند برای بازار نفت خام ایجاد کرده و احتمال اختلال در تولید و فرآوری را در حالی که بازار با چالش‌های متعدد در حوزه عرضه مواجه است، افزایش می‌دهد.»

این توفان ممکن است تأثیراتی بر فعالیت شش پالایشگاه داشته باشد. پالایشگاه‌های واقع در ایالت‌های حاشیه خلیج مکزیک در ایالات متحده، حدود ۵۰ درصد از ظرفیت پالایشی کل کشور (معادل ۱۸.۲ میلیون بشکه در روز) را در اختیار دارند.

منابع بازار در روز سه‌شنبه با استناد به اطلاعات «موسسه امریکن پترولیوم» (API) اعلام کردند که ذخایر نفت خام و بنزین ایالات متحده در هفته گذشته کاهش یافته است، در حالی که ذخایر فرآورده‌های میان‌تقطیری (مانند گازوئیل و سوخت جت) به طور جزئی افزایش پیدا کرده‌اند. ذخایر نفت خام در هفته منتهی به دوم اکتبر، با کاهشی به میزان ۲.۰۹ میلیون بشکه مواجه شدند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن، از انجام چند عملیات موشکی و پهپادی علیه اهدافی در عربستان سعودی خبر داد و اعلام کرد که این حملات سبب اختلال در فعالیت فرودگاه ملک خالد در ریاض و فرودگاه بین‌المللی ابها گردیده و خساراتی به پایگاه هوایی خمیس مشیط وارد شده است.

بر اساس گزارش رویترز، موکش ساهدو، تحلیلگر ارشد نفت در موسسه «ایکس آنالیستس» در سیدنی، اظهار داشت: «احتمالاً این حملات و توقف فعالیت پالایشگاه‌ها موجب می‌شود تا اختلاف قیمت فرآورده‌های نفتی (کراک اسپرد) بالا بماند و کمبود عرضه به بازار نفت خام نیز سرایت کند. تا زمانی که نشانه‌های کاهشی در تنش‌ها مشاهده نشود، قیمت‌ها در سطوحی نزدیک به ۱۰۰ دلار باقی خواهند ماند.»

انتهای پیام