به گزارش "ورزش سه"، این باشگاه پس از آنکه ماه گذشته به دلیل نقض ۱۱۴ مورد از قوانین مالی لیگ برتر مجرم شناخته شد، درخواست تجدیدنظر کرده است و مجازات آن‌ها می‌تواند بی‌سابقه باشد.

از جمله تنبیهات احتمالی که سیتی با آن روبرو است، خطر کسر امتیاز سنگین و اجبار به سقوط از سطح اول فوتبال انگلیس حداقل برای فصل ۲۸-۲۰۲۷ و احتمالاً بخشی از فصل جاری است.

اگرچه این موضوع بعید به نظر می‌رسد، اما در صورت وقوع آن یا اگر سیتی از طریق مسیر داخلی در سال ۲۰۲۷ موفق به کسب سهمیه لیگ قهرمانان نشود، یوفا همچنان می‌تواند مجوز حضور آن‌ها در معتبرترین رقابت اروپایی را صادر کند.

این تازه‌ترین به‌روزرسانی از گزارش بی ‌بی ‌سی اسپورت است که می‌گوید «شخصیت‌های ارشد فوتبال انگلیس نگران وقوع این اتفاق هستند»، به‌ویژه اگر روند تجدیدنظر طولانی شود.

موضوع مجوز سیتی با یوفا مطرح شده است، اما تا زمانی که لیگ برتر حکم نهایی را صادر نکند، در حال حاضر به آن رسیدگی نمی‌شود.