علیرضا کاظمی، در روز جمعه ۱۷ مهر، در جلسه‌ای که با حضور مردم، فرهنگیان و مسئولین شهرستان درمیان برگزار شد، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های آموزشی در نواحی مرزی اشاره کرد و از برنامه‌ریزی برای بنیان‌گذاری هنرستانی به یاد مرحوم امیرمحمد خالقی خبر داد.

وی خاطرنشان کرد که برای رفع کمبودهای آموزشی نیاز به استفاده از ظرفیت‌های گوناگون وجود دارد و افزود: شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان در مناطق مرزی و فراهم آوردن بسترهای مناسب برای شکوفایی توانمندی‌های آنها حائز اهمیت است.

کاظمی همچنین توسعه آموزش‌های فنی و مهارتی را از ملزومات نظام آموزش و پرورش به شمار آورد و با تأکید بر این که ایجاد فضاهای آموزشی متناسب با نیازهای دانش‌آموزان قادر به شناسایی و پرورش استعدادها، افزایش مهارت‌های فردی و حرفه‌ای و فراهم کردن فرصت‌های تحصیلی است، گفت:

وزیر آموزش‌وپرورش در اشاره به برنامه ساخت هنرستان به یاد مرحوم امیرمحمد خالقی، این پروژه را فرصتی برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی در منطقه دانست و ابراز امیدواری کرد که این مرکز آموزشی به منبعی با ارزش برای مردم درمیان و نسل‌های آتی تبدیل گردد.

گسترش فضاهای ورزشی در اسدیه و گزیک

کاظمی در ادامه با تأکید بر برنامه‌های گسترش زیرساخت‌های ورزشی شهرستان درمیان، به اهمیت مشارکت مردم و مسئولان در اجرا و پیاده‌سازی این طرح‌ها اشاره کرد.

وی گفت: ساخت سالن‌های ورزشی با همکاری جامعه و مسئولان از جمله اولویت‌های مطرح برای این شهرستان است و همچنین ایجاد زمینه‌های ورزشی و زمین‌های چمن در نقاط مختلف منطقه، به ویژه در اسدیه و گزیک، مورد توجه قرار گرفته است.

وزیر آموزش‌وپرورش بر اهمیت ورزش در بهبود سلامت جسمی و افزایش نشاط اجتماعی دانش‌آموزان تأکید کرده و افزود: داشتن فضاهای ورزشی مناسب، علاوه بر تسهیل در تعالی جسمانی، در تقویت روحیه جمعی و شناسایی استعدادهای ورزشی نیز مفید است.

تأکید بر ظرفیت‌های انسانی شهرستان درمیان

کاظمی همچنین با یادآوری خاطرات خود از دوران تحصیل و زندگی در شهرستان درمیان، از زحمات مردم و معلمان پیشین خود قدردانی کرد.

وی معلمان را به عنوان نقش‌آفرینان کلیدی در شکل‌دهی به شخصیت دانش‌آموزان و تعیین مسیر آینده آنها دانست و خدمت به مردم این منطقه را یک وظیفه ارزشمند قلمداد کرد.

وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر کوشش برای بهبود وضعیت آموزشی، تربیتی و فرهنگی درمیان، بر استفاده مؤثر از ظرفیت‌های موجود به منظور افزایش امکانات این شهرستان پافشاری کرد.

انتهای پیام