رضا رستمنژاد در گفتوگویی با خبرنگار مهر، در مورد درگیری که در روستای دلی از توابع بخش دیشموک شهرستان کهگیلویه به وقوع پیوسته، توضیح داد: این نزاع به نقاط مرتفع منطقه گسترش یافته و وجود تسلیحات در دست طرفین، مدیریت اوضاع را پیچیدهتر کرده است.
وی در ادامه به استقرار نیروهای قضایی و یگان ویژه در محل اشاره کرد و گفت: نیروهای مستقر در حال رصد وضعیت و تلاش برای ایجاد امنیت و کنترل تنشهای موجود هستند.
دادستان شهرستان کهگیلویه در تأکیدی بر برخورد قانونی با عاملان این نزاع خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی در تأمین امنیت شهروندان هیچ گونه مماشاتی نخواهد داشت و افرادی که در این درگیری نقش داشتهاند، با برخورد قانونی مواجه خواهند شد.
وی همچنین افزود که این حادثه تاکنون سه کشته و یک مجروح بر جای گذاشته است و تأکید کرد: جزئیات مرتبط با دلایل وقوع درگیری، هویت افراد درگیر و وضعیت مجروحین هنوز بهصورت رسمی مشخص نشده است.
نظرات کاربران