میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، در اظهاراتی بیان کرده که با وجود حکم صادره علیه منچسترسیتی به خاطر نقض قوانین مالی، لیگ برتر انگلیس همچنان به عنوان بهترین لیگ فوتبال جهان شناخته می‌شود.

منچسترسیتی در حال حاضر در حال تجدیدنظر نسبت به رأی کمیسیون مستقلی است که پس از بررسی دقیق پرونده، اعلام کرد این باشگاه در بازه زمانی ۹ ساله، از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸، ۱۱۴ بار قوانین مالی لیگ برتر را نقض کرده است.

اگر درخواست تجدیدنظر این باشگاه رد شود، سیتی ممکن است با جریمه‌های مختلفی از جمله پرداخت جریمه نقدی و حتی خطر اخراج از لیگ برتر مواجه گردد.

آرسنال قادر بود در ماه می بعد از ۲۲ سال انتظار، قهرمانی لیگ برتر را بدست آورد که این پیروزی به یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای دوران مربیگری آرتتا تبدیل شده‌است. او پیش از آغاز کار خود در آرسنال، به مدت سه سال زیر نظر پپ گواردیولا در منچسترسیتی فعالیت داشت.

با جدایی گواردیولا در پایان فصل گذشته، آرتتا اکنون به عنوان باسابقه‌ترین مربی در لیگ برتر شناخته می‌شود. او همچنین در اوایل همین هفته قرارداد ۴ ساله جدیدی با آرسنال امضا کرده است.

تلاش آرتتا برای جلوگیری از پاسخ دادن به برخی سؤالات مربوط به رأی صادره علیه منچسترسیتی در روز جمعه قابل توجه بود. وقتی از او خواسته شد نظراتش را درباره اینکه آیا لیگ برتر هنوز هم بهترین لیگ فوتبال جهان است، به اشتراک بگذارد، او پاسخ داد: «قطعاً.»

سپس خبرنگاری اشاره‌ای به قوانین مالی لیگ برتر کرد و سؤال کرد آیا این قوانین به باشگاه‌هایی چون برنتفورد، برایتون و لیدز کمک کرده‌اند تا با مدیریت منابع مالی خود پیشرفت کنند. آرتتا در پاسخ گفت: «به عقیده من، لیگ برتر به دلایل متعدد بهترین لیگ جهان است. من بیش از دو دهه در این لیگ بوده‌ام و معتقدم که این لیگ به عنوان بهترین لیگ فوتبال جهانی همچنان باقی خواهد ماند. همچنین برایم افتخار است که در این جایگاه قرار دارم. اینکه باشگاه‌های دیگری چون آن‌هایی که اشاره کردید، توانسته‌اند به طور کارآمد منابع مالی خود را مدیریت کنند، اتفاقی مثبت است؛ چرا که این موضوع به رقابت بیشتر میان تیم‌ها کمک می‌کند. ما همین چند هفته پیش نیز این موضوع را مشاهده کردیم، زمانی که آرسنال با نتیجه ۳ بر صفر در برابر برایتون شکست خورد.»

سپس خبرنگار از آرتتا پرسید که آیا اعتبار لیگ برتر با توجه به نتیجه نهایی پرونده منچسترسیتی خدشه‌دار شده است یا خیر. سرمربی آرسنال در پاسخ اظهار داشت: «همانطور که گفتم، پرونده هنوز به خاتمه نرسیده و روند بررسی آن ادامه دارد. فکر می‌کنم پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، بتوانیم با وضوح بیشتری در مورد این موضوع صحبت کنیم. در حال حاضر، آمادگی ندارم که نظری در این رابطه بیان کنم.»

در زمانیکه آرتتا در کادر فنی گواردیولا فعالیت می‌کرد، منچسترسیتی دو بار قهرمان لیگ برتر شد. خبرنگار از او پرسید که آیا با توجه به حکم رای علیه سیتی، یادآوری آن دوران برایش تحت تأثیر قرار گرفته است یا خیر.

آرتتا با بیان اینکه درک می‌کند چرا این سؤال مطرح می‌شود، گفت: «همانطور که پیش‌تر اشاره کردم، بوضوح می‌دانم که این سؤال ریشه در چه چیزی دارد. در حول و حوش این موضوع، حاشیه‌های زیادی وجود دارد، اما با این حال، روند بررسی پرونده همچنان در حال پیگیری است و هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است. به عقیده من، باید به این روند احترام گذاشت و من نیز به‌طور قطع موظف به رعایت این احترام هستم.»

آرتتا همچنین در خصوص وضعیت مصدومیت بازیکنان تیمش قبل از دیدار با لیدز توضیحاتی ارائه کرد. کای هاورتس و ازری کونسا که در طی اردوی تیم‌های ملی دچار مصدومیت شده‌اند، نیاز به بررسی‌های پزشکی نهایی برای تعیین وضعیت آمادگی خود دارند. کریستوس تزولیس نیز به دلیل یک مشکل عضلانی، به مدت «چند هفته» از میادین دور خواهد بود.

در خاتمه، سرمربی آرسنال تأیید کرد که پیرو هینکاپیه، کریستیان موسکرا و بن وایت در دسترس برای بازی برابر لیدز خواهند بود.

بیشتر بخوانید: سکوت سرمربی منچسترسیتی درباره جنجالی‌ترین اتفاق باشگاه شکست؛ اعتماد کامل دارم!