فيلم سینمایی «مردان» اولین فیلم بلند بتين قبادی، فیلم برگزیده کشور عراق به هشتاد و هفتمین دوره مراسم جوایز سینمایی آکادمی اسکار در سال ۲۰۱۵، در جدیدترین حضور بین‌المللی خود در دو سانس مختلف در روزهای ۱۰ و ۱۲ خرداد ماه جاری در بخش غیررقابتی سینمای معاصر جهان در چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «سیاتل» در آمریکا به نمایش درآمد.

چهل و یکمین جشنواره فیلم «سیاتل» با حضور فیلم‌هایی از کارگردانان کشورهای مختلف جهان در چندین بخش رقابتی و غیررقابتی در روزهای ۱۰ و ۱۷ خرداد ماه جاری همزمان با ۳۱ می تا ۷ ژوئن ۲۰۱۵ در شهر سیاتل در ایالت واشینگتن در کشور آمریکا برگزار ‌می شود. اساس این جشنواره، فرصت دادن به فیلم‌ها برای شناخته ‌شدن به ‌عنوان مهمترین فیلم در آمریکا است.

«مردان» جدیدترین اثر بتين قبادی، در سی ‌و نهمين دوره جشنواره بین‌المللی فيلم تورنتو در کانادا، چهل ‌و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «گوا» در هندوستان، یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «دبی» در امارات، سی ‌و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «گوتنبرگ» در سوئد، دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «گلاسکو» در انگلستان، بیستمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ویلنیوس» تحت عنوان «کینو پاواساریس» در کشور لیتوانی و چندین جشنواره دیگر به ‌نمایش درآمده است.

این فیلم همچنین با حضور بتين قبادی، در بخش رقابتی «الهام گرفتن» در چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم استانبول در ترکیه روی پرده رفت و از طرف منتقدان فیلم ترکیه، جایزه بهترین فیلم به بتين قبادی کارگردان این فیلم اهدا شد. قبادی بعد از دریافت این جایزه، آن را به دختران مبارز کرد در شهرهای شنگال (سنجار) و کوبانی اهدا کرد.

«مردان» در آخرین نمایش بین‌المللی خود، در روزهای ۳ تا ۱۲ اردیبهشت ماه امسال در جشنواره بین‌المللی فیلم «موف» در کشور بلژیک روی پرده رفت