به نقل از ایلنا، دونالد ترامپ چند دقیقه پیش اعلام کرد: «اخیراً از حمله به فرودگاه ریاض آگاه شدم و به زودی تصمیماتی اتخاذ خواهم کرد.»

این اظهارات در شرایطی بیان شده است که پیش‌تر سازمان هواپیمایی کشوری عربستان از وقوع حمله‌ای به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض خبر داده و اعلام کرده بود که در نتیجه این حمله، تعدادی از افراد زخمی گردیده‌اند.

این سازمان همچنین از توقف موقت فعالیت‌های فرودگاه تا زمان ارزیابی آسیب‌ها و تضمین ایمنی تأسیسات خبر داده بود.

در این راستا، رسانه‌ها گزارش کرده‌اند که ترمینال شماره ۳ فرودگاه ریاض هدف یک حمله موشکی قرار گرفته است. علاوه بر این، بعد از شنیدن صدای انفجار، مسافران از برخی نواحی فرودگاه تخلیه شده و آمبولانس‌ها برای انتقال مجروحان به محل حادثه اعزام گردیده‌اند.

قبلاً نیز فرودگاه ملک خالد در روزهای اخیر هدف چند حمله قرار گرفته بود که به کشته شدن چهار نفر و مجروح شدن تعدادی دیگر منجر شد. گروه انصارالله مسئولیت برخی از حملات پیشین، به ویژه حمله روز چهارشنبه، را به عهده گرفت، اما تا زمان نگارش این گزارش، هیچ موضع رسمی درباره حمله روز شنبه ارائه نشده بود.

 

انتهای پیام/