بر اساس گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «عبدالکریم حسین‌زاده» در مراسم اختتامیه ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی و عشایری که امروز یکشنبه برگزار شد، اظهار کرد: پس از دو جنگ اخیر، من نظری را مطرح می‌کنم و آن این است که به نظر می‌رسد ما در دام سوگواری گرفتار آمده‌ایم. جامعه ما به فضایی نظیر نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایر نیاز دارد؛ مردم ما به نشاط اجتماعی نیازمندند و این روحیه اجتماعی به چالش اصلی مدیریت‌های کل توسعه روستایی در استان‌ها، استانداری‌ها، مدیران مربوط و معاونت توسعه روستایی منتهی شد و این واقعه مبارک به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: در زمان بازدید از غرفه‌های نمایشگاه، یک مادر ارجمند نکته‌ای را با من در میان گذاشت که بسیار گران‌قدر و آموزنده بود. او اشاره کرد که پس از دو جنگ اخیر، ناتوان شده بودیم و حضور ما در این نمایشگاه، جمع شدن تمامی اقوام و فرهنگ‌های این سرزمین در یکجا و تجدید دیدار برای من، به اندازه تمام دارایی‌هایی که از استان به اینجا آورده‌ام، ارزشمند است.

معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: من از همه گروه‌های اجتماعی فعال در کشور و تمام سازمان‌ها و نهادها درخواست می‌کنم که نگرش خود را از توجه صرف به جنبه‌های حمایتی تغییر دهند. باید از نگاه احساسی به مناطق مختلف کشور پرهیز کرد و به گونه‌ای رفتار نکنیم که در بازدید از یک منطقه، تنها سه خانوار به ما وابسته شوند و پس از مدتی به سه هزار خانوار تبدیل گردند.

حسین‌زاده بر ضرورت توانمندسازی روستائیان و عشایر تاکید کرد و افزود: باید اقداماتی انجام دهیم که این عزیزان مستقل و خودکفا شوند و خود زمینه‌ساز توسعه باشند و در واقع به کمک ما نیازی نداشته باشند.

وی با اشاره به این که مدیران می‌آیند و می‌روند اما آنچه همواره باقی می‌ماند «ایران» و «مردم ایران» هستند، گفت: نباید بگذاریم که میان مردم این سرزمین، تفرقه‌ای ایجاد شود؛ اینکه کسی روستایی است، دیگری عشایری و سومی شهری باشد، نباید مرزی میان آنها ایجاد گردد.

معاون رئیس‌جمهور از روستائیان و عشایر خواست که اجازه ندهند میان آنها تقسیم‌بندی‌ انجام شود و کسی به قوم، زبان یا فرهنگی خاص نسب شوند. از ایجاد شکاف بین شما باید جلوگیری شود و شما با همبستگی برای کشور، هر آنچه در توان دارید، به کار بگیرید. حفظ این همبستگی و همدلی در این وضعیت حساس جنگی بسیار حیاتی است.

حسین‌زاده با تقدیر ویژه از رئیس‌جمهور پزشکیان به خاطر حضور در نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری، تصریح کرد: با توجه به استقبال پرشور و ملی از این نمایشگاه، سال آینده نیز آن را با قوت بیشتری برگزار خواهیم کرد. همچنین در دهه فجر، دو نشان ملی از سوی معاونت روستایی و مناطق کم‌برخوردار اهدا خواهد شد؛ یکی برای توانمندسازی و دیگری برای مسئولیت اجتماعی ملی.

در پایان، وی با تأکید بر این که هدف دولت در دوره چهاردهم، تأمین زندگی شرافتمندانه و با کرامت برای تمامی مردم ایران است، گفت: ملت ایران را دوست داریم، عاشق مردم عزیز ایران هستیم و خود را خاک پای آنان می‌دانیم.