طبق گزارش ایسنا و به نقل از سازمان ساتبا، تجزیه و تحلیل داده‌ها حاکی از این است که در استان سمنان و به ویژه در شهر بیارجمند، با ظرفیت تولید ۲۴ مگاوات و مصرف ۷ مگاوات، توان فراوانی به میزان ۱۷ مگاوات به خارج صادر می‌شود.

در منطقه کالپوش نیز با برخورداری از ۱۲ مگاوات ظرفیت و مصرف ۷ مگاوات، میزان مازاد برق ۵ مگاوات است، در حالی که در مهدیشهر با ظرفیت ۱۸ مگاوات و مصرف ۱۵ مگاوات، ۳ مگاوات انرژی اضافی به شبکه تزریق می‌گردد. به این ترتیب، مجموعاً ۲۵ مگاوات برق پاک از ظرفیت ۵۴ مگاواتی این سه منطقه به شبکه سراسری ارسال می‌شود.

این دستاورد نه تنها به تقویت دفاع غیرعامل و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی کمک می‌کند، بلکه به‌عنوان یک مدل اجرایی در جهت رفع ناترازی و شروع فرآیند ایجاد شهرهای کربن‌صفر در برنامه‌ریزی انرژی کشور به شمار می‌آید.

انتهای پیام